Genres Pluriels praatgroep voor Trans*personen en voor familie en vrienden van transgenders

  0
  9183
  Wanneer:
  15 juni 2024 @ 13:00 – 17:00
  2024-06-15T13:00:00+02:00
  2024-06-15T17:00:00+02:00
  Waar:
  Regenbooghuis
  Kolenmarkt 42
  1000 Brussel
  België

  Praatgroep voor Trans*personen start (13u)

  15 u start (entourage)Praatgroep voor vrienden en familieleden van transgenders

  Wil je graag jouw ervaring, je mening delen en bespreken met andere trans*personen in een vriendschappelijk kader ? Dat kan in de spreekgroep transgender/interseksueel van Genres Pluriels. Het gaat hier niet om een therapiegroep, maar om een groep om ervaringen te delen, en in tegenstelling tot de gewone ontmoetingavonden, in een welomlijnd kader en tijdsbestek. De spreekgroep is uitsluitend bedoeld voor mensen met een transidentiteit of interseksualiteit vanaf de leeftijd van 16. Deze praatgroep is enkel in het frans!
  Praatgroep voor vrienden en familieleden van transgenders
  Wil je graag jouw ervaring, je mening of vragen delen en bespreken met andere mensen die ook bij trans*/interseksuele personen betrokken zijn in een vriendschappelijk kader ? Dat kan in de spreekgroep voor naasten en vrienden van Genres Pluriels. Deze praatgroep is enkel in het frans!

  Groupe de paroles pour les personnes Trans*
  Vous désirez partager, discuter de votre expérience de votre point de vue avec d’autres personnes transgenres dans un cadre bienveillant ? Le groupe de parole trans* de Genres Pluriels vous offre cette possibilité. Ce groupe n’est pas un groupe thérapeutique mais de partage dans un cadre et un laps de temps plus précis que la permanence. Ce groupe est réservé aux seules personnes transidentitaires à partir de 16 ans.

  Groupe de paroles pour les proches des personnes Trans*/Inter
  Vous désirez partager, poser vos questions, discuter de votre expérience de votre point de vue avec d’autres personnes proches de personnes transgenres/intersexué.es dans un cadre bienveillant ? Le groupe de parole pour les proches de Genres Pluriels vous offre cette possibilité. Ce groupe n’est pas un groupe thérapeutique mais de partage dans un cadre et un laps de temps plus précis que la permanence.

  Organisatie: Genres Pluriels

  Taal: enkel Frans

  Plaats: Regenbooghuis, Kolenmarkt 42, Brussel

  Wanneer: 15 oktober (en elke derde zaterdag van de maand) 13u (trans) of 15 u (entourage)

  Vorig artikelVervrouwelijking workshop
  Volgend artikelHuman (man naar vrouw)

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in