T&T avond Utrecht

  2
  8938
  Wanneer:
  19 september 2015 @ 20:00
  2015-09-19T20:00:00+02:00
  2015-09-19T20:15:00+02:00
  Waar:
  Transgender Utrecht
  Handelskade 51
  3434 BC Nieuwegein
  Nederland
  Kosten:
  €6,00 Entree, consumptie €2,50
  Contact:
  Transgender Utrecht
  +31 (0)6 50975758

  Doelgroep
  Travestieten, transseksuelen, transgenderisten, partners, familie, vrienden en andere geinteresseerden.

  Bar en grote ruimte
  In Nieuwegein hebben we de beschikking over een gezellige ruimte met een bar met aangrenzend een zaal, die deels zitruimte is en (wanneer dit in de agenda is aangekondigd) de aktiviteiten plaats vinden. Op de transgender avond kan iedereen met elkaar een gesprek voeren. Dit kunnen minder serieuze gesprekken zijn, maar als u dat wil, kan er ook een serieus gesprek gevoerd worden. De gastvrouwen zijn altijd bereid om naar u te luisteren en, indien dat nodig is, u adviezen te geven voorzover dat binnen hun mogelijkheden ligt.
  Het belangrijkst is dat een ieder zich zelf kan en mag zijn op deze avond(en) om uiting te geven in de hoedanigheid als vrouw en deze uitingsvorm ook te mogen ervaren, en dat deze uitingsvorm in een veilige omgeving mogen worden geboden. Deze garantie willen en kunnen wij van de Stichting Transgender Crossdressing de gasten geven.

  Het gastvrouwen team.
  Helene en Leandra

  2 REACTIES

  1. Hallo, ik zat zo eens wat rond te kijken op internet. Ik ben sinds drie jaar gescheiden en heb erg veel travestie gevoelens. Ik zou eens een volgende stap willen maken door andere te ontmoeten en wellicht wat meer… Ik kom uit de provincie Utrecht en kan vaak overdag of op donderdag/vrijdagavond. Wat kan ik doen? Waar kan ik heen?

  2. Jack, je zou je aan kunnen melden op het forum en daar je vraag stellen. Er zijn genoeg ervaringsdeskundigen die je met deze vraagstelling kunnen helpen. Succes!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here