Agenda

sep
25
di
Café Que Pasa @ Café Que Pasa
sep 25 @ 20:00
Café Que Pasa @ Café Que Pasa

Is een Spaans (Latin) getint danscafé voor holibi’s, trangenders en hun vrienden.
Iedere dinsdag staat het zaak bol van Drag Queen shows.

Gratis toegang
happy hour van 23.00 uur tot 24.00 uur

sep
27
do
Bijeenkomst Transgendergroep Nijmegen @ Roze Huis Nijmegen
sep 27 @ 19:30 – 23:59
Bijeenkomst Transgendergroep Nijmegen @ Roze Huis Nijmegen

Transgendergroep Nijmegen is een gezellige en diverse groep voor transgenders, transmannen, transvrouwen, crossdressers, genderqueers, en iedereen die zich om wat voor reden dan ook verbonden voelt met de transgendergemeenschap.
Sinds februari 2007 komen wij samen en werken wij in samenwerking met het COC Nijmegen aan het creëren van grotere zichtbaarheid voor transgenders in de maatschappij. Wij organiseren regelmatig lezingen, workshops, films en sociale activiteiten.

Elke vierde vrijdag van de maand organiseren wij een bijeenkomst in het Roze Huis. We komen samen van half 8 tot middernacht

www.transgendernijmegen.nl
info@transgendernijmegen.nl

COC Nijmegen
St Anthoniusplaats 1
6511 TR Nijmegen, Nederland

sep
28
vr
La Boule Rouge
sep 28 @ 10:43 – 11:43

Elke Vrijdag – LaDiva Live Show restaurant van 19:00 uur – 22:00 uur
Dinner party met drag Queen shows en cabaret

Vanaf 22:00 uur is het restaurant een drag Queen Show bar.

Located in the heart of Old Brussels. The cosy décor, respect for traditional Belgian cooking and service have made a top destination for fine dining in Brussels.

Quality, respect for products and precision in cooking times: nothing escapes the watchful eyes of our chef, who is committed to meeting the very high standards of the house. He also makes it a point of honour to pass down the secrets of his trade and has been training apprentice cooks for several years.

In the dining room, our staff strive to perpetuate the traditions of a warm welcome. You will encounter a united team where everyone has a well-defined role to play.

When you visit La Boule Rouge, you will be delighted to find that the entire staff have the same goal: sharing their passion for Belgian cuisine with you.

You can dine à la carte from 19h or join us to drink from 22h.
Free admission.

Rue des Pierres
52 Steenstraat
1000 Brussel
www.laboulerouge.be
info@laboulerouge.be

sep
30
zo
PGO supportloop, steun Transvisie @ Rotterdam
sep 30 @ 10:11 – 17:45
PGO supportloop, steun Transvisie @ Rotterdam

Dit jaar doet Transvisie voor het eerst mee aan de PGO Supportloop: een wandeltocht (van verschillende afstanden) waaraan patiëntenorganisaties en hun leden of mensen uit de doelgroep kunnen mee doen.

Via deze Supportloop, die op 30 september in Rotterdam plaatsvindt, kan Transvisie transgender personen op een positieve manier zichtbaar maken, en ook nog extra inkomsten genereren voor Transvisie zelf. Die inkomsten komen deels uit het deelnamegeld van iedereen die meeloop en deels uit de verkoop van loten. Ook mensen die niet meelopen, kunnen helpen door zelf loten te kopen, of ze te verkopen aan vrienden en familie.

Daarnaast wordt het natuurlijk een super gezellige, sportieve middag met oude bekenden en nieuwe gezichten, zeker als iedereen dit evenement in hun omgeving onder de aandacht brengt.

Ons motto is: Hoe meer zolen, hoe meer vreugd!

Doe mee aan de Supportloop
Schrijf je nu in voor de Supportloop en zet je samen met je familie en vrienden in voor Transvisie.

Hoe doe je mee?
Nodig je vrienden, familie en misschien zelfs je zorgverleners uit om mee te doen aan de Supportloop. Schrijf je in via de website van Supportloop www.supportloop.nl/transvisie

Je kunt inschrijven als individu, kosten € 25,-. Je ontvangt daarbij 3 loten van € 5,- die je door kunt verkopen en dan de opbrengst zelf houden. Feitelijk kost je deelname dan € 10,-.

Je kunt inschrijven als gezin. De eerste persoon betaalt € 25,- en krijgt 3 loten. De overige gezinsleden boven 12 jaar betalen € 10,- p.p. Kinderen tot 12 jaar doen gratis mee.

Je kunt ook inschrijven als bedrijf. Iedere deelnemer betaalt € 25,- en krijgt p.p. 3 loten.

Voor het inschrijfbedrag kun je de wandeling maken en word je ontvangen met een kop koffie/thee met een stuk taart en een lunchpakket. Iedereen kan meedoen aan de Supportloop: de routes van 3 en 5 kilometer zijn kinderwagen- en rolstoeltoegankelijk, de route van 10 km niet.

Koop of verkoop loten
Je kunt ook mee doen door loten te kopen óf te verkopen, voor 5 euro per stuk! Als je zelf mee wilt doen aan de loterij kun je deze loten online kopen: https://www.supportloop.nl/loten-kopen/. Er zijn mooie prijzen te winnen: van een dag gratis zwembadtoegang tot een weekend weg. Meer weten over de prijzen? Kijk op: www.supportloop.nl/loterij/.

Wil je extra helpen en zelf loten verkopen aan familie, vrienden en buren?
Dat kan! Als je je inschrijft voor een van de evenementen kun je ook extra loten kopen die niet op je eigen naam staan geregistreerd. Dit betekent dat je ze wel op voorhand betaalt maar kunt doorverkopen aan vrienden, familie of andere supporters.

De Supportloop is een initiatief van PGOsupport. Van ‘onze’ totale opbrengst van de Supportloop (deelnemegelden en de lotenverkoop) gaat 80% naar Transvisie. De overige inkomsten worden door PGOsupport gebruikt voor de organisatie van de supportloop. Als je meer wilt weten over de Supportloop kun je kijken op www.supportloop.nl, voor meer informatie over de organisatie

Bron: https://www.transvisie.nl/pgo-supportloop-op-30-september-neem-deel-en-help-transvisie/

okt
1
ma
Siliconen borst prothesen spreekuur
okt 1 @ 18:00 – 19:00
Siliconen borst prothesen spreekuur

http://www.contactbreastprosthesis.com/  Wij verkopen de borstprothesen via onze online winkel, maar ook via persoonlijk contact. Wij kunnen ons namelijk goed voorstellen dat u het moeilijk vindt om een goede keuze te maken tussen de verschillende maten, modellen en kleur. Bovendien gaat het om een heel persoonlijke en intieme aanschaf.

Het is daarom altijd mogelijk telefonisch vragen te stellen over de borstprothese. Drie keer in de week zijn wij persoonlijk bereikbaar voor al uw vragen.

Wij zijn transgender vriendelijk. In onze collectie zijn speciale modellen voor transgender mensen opgenomen zoals; Amolux en Aphrodite

Telefonisch spreekuur:
Maandag, dinsdag en woensdag: 18.00 – 19.00 uur

Tel. : 0031(0)165-344831

http://www.contactbreastprosthesis.com/

Bezoek ons op afspraak

Mail: info@contactbreastprosthesis.com

Met de laagste prijsgarantie en geen verzendkosten.

Wij zijn gevestigd in Rucphen(Nederland). Rucphen ligt op de Belgisch/Nederlandse grens.

Wij leveren in discrete verpakking aangetekend met PostNL ook in België en andere landen in West Europa.

Bij vooruit betalen kunt u het orderbedrag ook voldoen in een ander valuta dan de Euro. Stuur ons een e-mail op info@contactbreastprosthesis.com