msterdam TransPride – Pre Party – This is My TransPride 2017

Tijdens de Amsterdam Pride organiseren wij de 4e TransPride met als doel de beeldvorming van transgenders te verbeteren, zichtbaar maken, transgenders en ally een kunst en cultureel podium aan te bieden. Met de TransPride willen we verhalen vertellen van transgenders en een brug slaan naar de LGBQ gemeenschap en samenleving.

De thema van de TransPride 2017 is This is My TransPride. Deze word van 30 juli t/m 4 augustus 2017 in de Generator Mauritskade 57/Oosterpark Amsterdam georganiseerd.

Vooraf aan de TransPride organiseren TransAmsterdam i.s.m. Amsterdam Mixed Gay Party’s en Garbo Amsterdam een pre party. Met o.a. een boekpresentaties Vlinder in Amsterdam van Mary van den Brink Maripossa, TransPride ambassadeur schrijver Micha Meinderts, Gebroeder Grimm, optreden van TransPride ambassadeur en zangeres Agnes Geneva, zangeres Anne de Wit, zanger David Engelhard met workshop scatten, Zangeres Astrid van Helden DIVA & THE DJ Marco Bergman en nog veel meer. Er kan lekker gedanst worden op de muziek van onze gast dj. Iedereen is welkom.

DATUM EN TIJD
za, 22 jul. 2017, 20:00 –
zo, 23 jul. 2017, 02:30 CEST
LOCATIE
Jungle
Tweede van Swindenstraat 26
1093 VS Amsterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here