vraag over volufiline en breast gro producten

Wat trek jij aan, hoe laat jij jezelf zien en waar haal je je kleding

Moderator: Moderators

Plaats reactie
femboy
is nieuw hier
Berichten: 2
Lid geworden op: vr nov 09, 2018 17:57

vraag over volufiline en breast gro producten

Bericht door femboy »

Hallo mede forum gebruikers. Ik heb kort geleden een account aangemaakt om informatie te verzamelen over deze producten. Misschien kunnen mensen hier zeggen of dit soort producten echt werken?

Ik ben een man van 30 jaar en Ik wil heel graag wat grotere heupen en billen, en met behulp van breast gro borsten laten groeien. Ik had gehoord dat producten met volufiline of voluplus goed werken om vet te groeien op de plaatsen van je lichaam waar je het op gebruikt. Misschien kunnen mensen hun ervaringen delen met deze producten?
ElissaW
ff weer wat posten
Berichten: 49
Lid geworden op: do jul 26, 2018 16:25
Locatie: België

Re: vraag over volufiline en breast gro producten

Bericht door ElissaW »

Dag Femboy,

het actieve bestanddeel in Breast Gro is hop.
Breast Gro laat je gewoon meer betalen voor de merknaam.

Als je fyto-estrogenen wil proberen kan je dus best gewoon hop van een brouwwinkel kopen.

Het zal je minder kosten en met evenveel effect vermoed ik.

Hoe groot dat effect is durf ik niet exact voorspellen.
Dat het iets zal doen daar ben ik wel van overtuigd. Hopeine is in 2003 verwerkt geweest in een gepatenteerd product dat hier in België MenoHop heet. Veel cis vrouwen gebruiken het voor overgangsklachten zoals warmte opwellingen. Mijn mama gebruikt het na een baarmoeder en eierstokverwijdering te hebben ondergaan en voor haar werkt het wel. Haar warmte opwellingen zijn veel minder dan voorheen.

Fyto-estrogenen kunnen een sterk oestrogene werking hebben, dus laat je bloedwaarden wel af en toe door je huisarts controleren.

De effecten die je vermoedelijk zal merken na het slikken van hop producten zijn : zachtere huid, emotionelere stemming, mogelijke ochtendmisselijkheid, vaker hoofdpijn en borstgroei. De huid zal misschien ook een tintje lichter van kleur worden. Het VUMC geeft zelf aan dat hop een licht vervrouwelijkende werking kan hebben, op haar website. Het zal een minder effect hebben dan hormonen op voorschrift natuurlijk.

Enkel bredere billen en bredere heupen zonder borstgroei kan eigenlijk niet. Hormonen zijn een totaalpakket en fyto-hormonen ook. Je kunt niet a la carte kiezen welke effecten je wil hebben en welke niet. Het is een systemische therapie, het werkt doorheen heel het lichaam.

Iets dat transgender personen in Thailand gebruiken om borstgroei en rondingen te stimuleren is Pueraria Mirifica. Dat is ook een plantextract met oestrogene werking dat je zonder voorschrift kunt aankopen. Thaise vrouwen gebruiken het.

Laat ik je tot slot ook dit vertellen : echte hormonen zijn niet zo moeilijk te verkrijgen als de genderteams willen laten uitschijnen. Ik krijg mijn hormonen al jaren voorgeschreven door een gewone huisarts. Hier in België doen artsen daar niet moeilijk over. Bij jullie in Nederland verwijzen huisartsen naar het schijnt standardaard door naar het VUMC en UMCG omdat die laatste twee iedereen onder druk zetten om hun monopolie-positie te erkennen.
De wachtlijsten bij genderteams zijn lang.
Tegenwoordig kun je wel terecht bij genderteams als je geen geslachtsaanpassende operatie wil ondergaan. Hormonen zonder operaties kan tegenwoordig perfect. Vroeger was dat taboo bij de genderteams en werden enkel “ echte transseksuelen verregaand “ toegelaten om in behandeling te gaan. Tegenwoordig zijn de transgender richtlijnen minder streng. WPATH ( het handboek voor behandeling van transgender personen ) erkent tussenvormen. Niet iedereen voelt zich ofwel uitsluitend vrouw of uitsluitend man. Sommige mensen worden non-binair genoemd en zij voelen zich daar ergens tussenin.

Ook kun je tegenwoordig gewoon bij een vrijgevestigd plastisch chirurg terecht of in een prive kliniek. Borstimplantaten heb je al lang geen psychiatrische verwijsbrief meer voor nodig en bilimplantaten ook niet.
Heupimplantaten kunnen ook zonder psychiatrische verwijsbrieven. Enkel een orchidectomie , verwijdering van de teelballen , en een complete vaginoplasty , geslachtsaanpassende operatie , of cosmetische vaginoplasty , vulva zonder diepte , behoeven nog steeds twee psychiatrische verwijsbrieven.

Zelfs een gezichtsvervrouwelijkende operatie kun je tegenwoordig zonder psychiatrische verwijsbrief ondergaan.

Niet elke transgender persoon slikt hormonen of wil een geslachtsaanpassende operatie.

Er zijn veel mogelijkheden om in transitie te gaan.

Plantaardige hormonen kunnen effectief zijn in het stimuleren van de gewenste geslachtskenmerken maar werken net als echte hormonen traag en je moet ze blijven nemen.

Wat je hebt, hou je. Borstgroei verdwijnt niet plots na het stoppen van de hormoonkuren. Onthoud dat wel, a.u.b. Je zal onomkeerbare effecten waarnemen. Als man-naar-vrouw trans persoon zijn dit vooral de borstgroei en eventuele verbreding van het heupbekken , wat redelijk zeldzaam is tenzij je heel jong begint.

Ik wens je veel succes.

Je kunt misschien eens kijken bij een brouwwinkel om hopkorrels te kopen en je kunt die dan zelf in gelules draaien om de vieze smaak niet te hoeven waarnemen.


Groetjes,
Elissa
Wil je contact per email met mij? elissa.chatnet@gmail.com. Graag deftig houden, thx :)
femboy
is nieuw hier
Berichten: 2
Lid geworden op: vr nov 09, 2018 17:57

Re: vraag over volufiline en breast gro producten

Bericht door femboy »

En hoe zit het bijvoorbeeld met dingen zoals voluplus of volufiline?
Plaats reactie