Jezelf verdedigen

Algemeen

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
Sandy
dagelijks aanwezig
Berichten: 94
Lid geworden op: di dec 11, 2012 15:50
Locatie: Almere

Re: Jezelf verdedigen

Bericht door Sandy »

Waarom worden sommigen wel gepest, en andere niet?

Ik ben mijn leven lang gepest, gekleineerd, in elkaar geslagen, mishandeld en verkracht. Ik ben er kortgeleden wel achter gekomen dat ik dat gedeeltelijk wel degelijk zelf over mij af heb geroepen. Hoe meer ik gepest werd, hoe meer ik mij terug ging trekken en af ging zonderen. Ik werd steeds banger en banger. En dat heb ik blijkbaar, tot op de dag van vandaag, uitgestraald. Ik ben dus altijd een makkelijk slachtoffer geweest.

Die constatering deed mij ontzettend veel pijn. Ondanks dat het natuurlijk nooit goed te praten is wat anderen mij aan hebben gedaan, ik had het gedeeltelijk kunnen voorkomen. Toch ben ik blij dat ik tot die ontdekking ben gekomen, want alleen daarmee kan ik er iets aan doen.

Dat iets eraan doen is overigens ongelooflijk moeilijk, en tot op heden lukt mij dat totaal niet.

Lfs, Sandy
veronique02
dagelijks aanwezig
Berichten: 113
Lid geworden op: zo nov 25, 2012 17:52
Locatie: vielsalm belgische ardennen

Re: Jezelf verdedigen

Bericht door veronique02 »

Koekoek Sandy,
Als ik dat zo lees heb je inderdaad al een en ander meegemaakt en dat wis je niet zomaar even weg ,maar of je nu zelf zoiets aantrekt ! Meid dat kan toch niet? , begin zeker niet te geloven dat jij de oorzaak bent, dat een hoopje ellendelingen jou aanvalt en pest . Schat je mag zeker je eigenwaarde niet gaan verliezen door zo negatief te denken , ik weet maar al te goed dat het niet eenvoudig is maar het is mij relatief goed gelukt om het over mij heen te laten gaan , op mijn werk is het terug beter aan het worden , heb nog wel enig werk aan de winkel maar een groot probleem is al opgelost uit zichzelf .
ik heb echt wel lessen getrokken doordat ik een collega die mij niet moest en kleineerde te gaan negeren , alle commentaar liet ik over me gaan Nooit sprak ik een woord terug , deze liep een paar maanden terug bijna met het hoofd tegen de muur en is uiteindelijk andere oorden gaan opzoeken , ik heb gewonnen door positief te denken , want zij was in de fout ,ik niet zij moest me niet en niet omgekeerd zij had een probleem en is weggevucht . laat dit een steun zijn voor jou ,denk altijd positief !

Sandy je bent niet onknap als vrouw ,laat het niet verloren gaan aub
dikke knuffel Veronique
Gebruikersavatar
Anakin_TS
ForumFan
Berichten: 294
Lid geworden op: vr aug 13, 2004 2:42
Locatie: Zoetermeer

Jezelf verdedigen

Bericht door Anakin_TS »

Hey Sandy,

Ik las je bericht en ik dacht laat ik mijn 25 jarige ervaring spreken.

Ik ben volgende maand 20 jaar vrouw. Ik had vroeger een wapenwetloop tot het uiterste onderzocht.

Tegenwoordig geloof ik best wel heilig in onzichtbare wapens, die iedereen tegenwoordig bij zich heeft.

Koop een telefoon met camera op MP, die je makkelijk kan vervangen. Voor een paar tientjes heb je er al een.

Pepperspray is foute boel, zo kom je verder in de problemen!!!

Als de jongeren erg jong zijn, dan hoef je niet eens echt foto's te maken en dat kan ook gevaarlijk zijn voor jezelf.

Ik heb dit een keer geprobeerd. De kinderen renden naar de beveiliging van de Pasage in het Stadshart.

Toen de beveiliging kwam legde ik uit dat trans ben en dat de kinderen zaten te hij en zij en hetten.

De aanstoker was hoe kan het anders, een ondeugend Hindustaantje.

Ik liet mijn telefoon zien, maar daar stond niks op.

Ik legde de knappe beveiliger uit dat de kinderen mij niet in mijn waarde lieten en ik zat daar gewoon tahoe te eten op een bankje. Dat had hij wel gezien. De bewaker is terug naar de kinderen gegaan en ik denk dat ze uit de Passage gezet waren.

Bij dat geval van de cola, daar had je een film kunnen maken en gewoon aangifte van kunnen doen. Je mond is ook een groot wapen. Je kan eventueel roepen:"Zo jullie staan vanavond op Youtube!"

Wat je moet roepen is nogal moeilijk in te schatten. Ik zie er buitenlands uit en als ik met buitenlandse jongeren te maken heb, dan roep ik meestal allerlei talen tegen hun terug.

Almere is inderdaad een ander verhaal. Ik heb er 3 jaar gewerkt en daar kan echt van alles gebeuren. Wees altijd erg voorzichtig!

Politie kan je ook niet echt op rekenen is mijn ervaring. Je hebt soms wouten er tussen die ook trans/ trava's haten.

Maar Politie in Amsterdam regio neemt aggressie tegen ons echt serieus! Almere politie daar weet ik niet veel van.

Almere is erg groot. Ik vond Haven echt mijn stadje! Stad vind ik ook erg leuk, maar Almere Stadshart, daar moet je heel voorzichtig zijn en beter niet s avonds laat rond lopen als dame. Almere Buiten, daar voelde ik me nogal lonely, maar dat mag van mij ook echt niet tot Randstad gerekend worden.

Je zou beter verwachten van Almere, maar inderdaad heb je daar erg veel achterlijk volk. Ik heb daar gewerkt als installateur van ftth. Ik kan herinneren dat ik dames ondergoed kocht bij Hema in Haven. Als monteur binnen lopen, (GRIsport werkschoenen, Snickers werkbroek met Almere Zand) tja maak ik geen dame indruk. De jonge verkoopster keek alleen even omhoog. In Zoetermeer is iets meer ervaren. Daar kijken dames / meisjes minder zo op. Je denkt ergens Almere coole stad, werkelijk de vetse kasten gezien en aangesloten, maar waar expert niveau verwacht word, daar heb je soms boere typen of een meer dorpse styling. Het is alsof ik kan zien welke Provinciale styling. weird...

Ik had 1 boer meegemaakt bij VW dealer van Almere, die vond mij met een VW lease auto een ware indringer in zijn Volkwagen paradijs. Ik had het altijd zo druk, dat een boze brief naar Avenue hoofdkantoor te Naarden maar niet verzonden werd.

Het gaat natuurlijk om je eigen eer, die je zo ook openbaar maak. Je wilt gewoon als ieder ander gebruik maken van diensten en niet weer scheef aangekeken worden. Normaal gaat de torpedo ruimte wel in werking maar VW dealer boertje had ik maar gespaard. Gelukkig was hij ook later verplaatst, waardoor de brief niet is afgevuurd blijkend.

Bij de klanten kan je rare incidenten op 1 hand tellen en ja dan praat ik over een senioren complex. Verder heb ik daar ca. 5000 huizen aangesloten met weinig problemen. De enige kwamen meer voort uit achterlijke collega's hoekjes.

Maar lieve schat, Febo bazen, die check al van de jaren 90. Febo is opgericht door familie de Borst, die mag je gerust melden van de niet professionele afhandeling bij filiaal Almere. Baas boven baas taktiek werkt bij zeer veel structuren.
Je moet een plek in de wereld veroveren!

Ik was met Tijgertje naar Luxembourg gegaan, daarvoor werd ik als vieze dakloze buitenlander behandeld door die kale baas van de Adam men store Zoetermeer. Ik ben wel 20 jaar vrouw, maar ik draag graag Hugo Boss / Lars Norden herenmode, want dames mode is veel te klein. (LOL) Die kale dacht dat ik kwam pikken. Dat heb ik niet in de brief gezet, maar wel dat die verkoper onnozel is, dat hij mijn C cup niet eens ziet, maar zijn eigen vooroordeel, van welke buitenlandse afkomst ik wel niet moet zijn.

Daar in Luxembourg heb ik lang nagedacht over alles met een vette kater van Belgische bieren naast Tijgertje en haar eeuwige laptop. Dat ik van vader's kant een Frieze KNIL opa heb,dat heb ik ook maar niet in de brief gezet.
Maar dit besef sloeg toen opeens door. De dagen voor het vertrek een Astra station gekocht en je wilt het moment bezegelen met kleding, staat me daar een kale verrassing te wachten. hahaha

Ik loop tegenwoordig wel weer de winkel in, maar die kale hoef ik niet meer te zien.

Het is misschien heel vervelend, maar het is wel verstandig om een keer te praten met Almere Politie. Het is belangrijk dat hun al een beeld van je hebben. In dit stadium kan je zien wie je vrienden zijn/ worden. Als eenmaal een zaak uit de hand loopt, dan ben je meestal niet meer jezelf en vrienden bij de politie vinden is dan erg lastig...

Tja die tekst van de pepperspray. Weet niet hoe het nu is, maar was vroeger bestolen en las op posters bij de politie dat het gerekend werd als een vuurwapen... (Dan kan je beter gepakt worden met een behangmesje, terwijl dat eigenlijk veel gevaarlijker is.)

Misschien is de Moderator zo lief om wat uit te vegen. Ik ken veel Almere Zand korrels en nu ook Almere Sandy!!!
Ik heb net even naar John Travolta Sandy gekeken, die is niets vergeleken bij jou!!!
"Girl! No worries if your Slavic dude let you down!
Before sunrise there is a more courteous and more tall Slavic!
Ты нарисуй мне солнышко и нарисуй закат!

―Centurion to Anakin
Gebruikersavatar
EvaLvanE
ForumFan
Berichten: 341
Lid geworden op: ma jan 12, 2009 18:42
Locatie: Regio Breda
Contacteer:

Re: Jezelf verdedigen

Bericht door EvaLvanE »

Kijk, dit klinkt wel positief:
Weerbaarheidstraining...
In de training wordt de focus gelegd op rust en acceptatie (van jezelf) hetgeen de basis vormt voor het omgaan met agressie en conflicten in allerlei vormen en situaties.
...
Met deze training willen de initiatiefnemers aantonen dat weerbaarheid niet zozeer te maken heeft met goed kunnen vechten en je fysiek kunnen verdedigen of verbaal van je af kunnen bijten
...
Kijk, dat vind ik wel positief klinken. Het COC Midden-Nederland staat er achter, dus dat klinkt ook niet verkeerd.
Maar dan komt het:
...een weerbaarheidstraining voor een iedereen in de leeftijd van 16 tot en met 28 jaar...
Huh...???
Boven de 28 ben je te oud om je weerbaar te leren op te stellen? Te belachelijk voor woorden, COC!
Erger u niet. Verwonder u slechts.
Gebruikersavatar
Sandy
dagelijks aanwezig
Berichten: 94
Lid geworden op: di dec 11, 2012 15:50
Locatie: Almere

Re: Jezelf verdedigen

Bericht door Sandy »

Dank je wel voor je zeer uitgebreide reactie Anakin!

Afgelopen nacht hoorden wij meerdere erg harde knallen tegen de voordeur en het raam aan de voorkant (bij mij zit daar de keuken). Er bleken een soort waterbommen met een of andere vloeistof gegooid te worden. Uiteraard heb ik dat gemeld bij de politie, en ik hoop dat daar iets uitkomt. Het is wel zo dat het hier steeds minder leuk en veilig wordt.

De situatie is sterk verergerd sinds we als 2 transseksuelen samen wonen. Ik denk dat wij aan de ene kant gezien worden als verklede mannen, dus compleet vuilnis, en aan de andere kant als lesbisch stel, dus samen dubbel vuilnis.

Bedenkende dat dit mijn leven is en altijd zal zijn verder stemt mij niet vrolijk, en doet mij zelfs twijfelen waar ik godsnaam mee bezig ben...

Liefs, Sandy
Gebruikersavatar
Anakin_TS
ForumFan
Berichten: 294
Lid geworden op: vr aug 13, 2004 2:42
Locatie: Zoetermeer

Re: Jezelf verdedigen

Bericht door Anakin_TS »

Hey Sandy,

Je moet een camera systeem bedenken.

Sorry voor mijn late reactie.

Ik heb geen ervaring met een prive huis bewakings video systeem, maar ik heb wel veel kabels!

Misschien heb je ook het een en ander liggen. Alles kan je gebruiken. VHS recorder, werkeloze pc met 4 video ingangen kaart.

In mijn eerste poging had ik een van 1300 e gevonden. Veel te duur maar ja je moet ergens je inspiratie vandaan halen.

Je moet wapens maken, want anders kan je niet terug vechten.

Je hebt een perfecte naam. Laat ze stranden in de Almere sandy, hoe hard ze ook gaan op de scooter met de waterbommen!
"Girl! No worries if your Slavic dude let you down!
Before sunrise there is a more courteous and more tall Slavic!
Ты нарисуй мне солнышко и нарисуй закат!

―Centurion to Anakin
Gebruikersavatar
Anakin_TS
ForumFan
Berichten: 294
Lid geworden op: vr aug 13, 2004 2:42
Locatie: Zoetermeer

Re: Jezelf verdedigen

Bericht door Anakin_TS »

Als sitting duck/ target loop je veel schade op. Je hebt aangegeven dat je al heel vaak in je leven target bent geweest.

Hierdoor heb je heel veel schade opgelopen. Wel leuk dat je niet alleen bent, want dat is als trans heel speciaal. Hoeveel 'normale' mensen zijn samen in deze moderne tijd? Zoveel mensen zijn alleen en jullie hebben elkaar gevonden.

Ik ben jaren niet meer in het mooie Almere geweest. Het is een grote stad, maar de wereld van Almere is klein.

Ik begrijp je heel goed. Je wilt eigenlijk normaal en rustig leven en je wilt geen agentje spelen. Ik schrijf je nog een keer omdat ik gisteren wel 3 keer in een oververmoeide toestand had gepost, maar het ging 2 keer mis. Nu ben ik meer uitgerust en wil ik je graag wijzen, dat er altijd een uitweg is!

(Ik heb een maand lang nogal boven mijn kunnen gewerkt en heb helaas het opleidings traject moeten stoppen.)

Had ik vroeger een wagenpark voor de deur, vandaag kon mijn scooter weer niet starten. Had ik vroeger maar wat geld geinvesteerd in nieuwere scooter(s), maar ik heb vroeger nooit het nut daar van gezien.

Ik kan niet verder kijken dan mijn platte neus lang is. Ik moest in het begin erg wennen aan mijn scooter. Ik moest de hele situatie compenseren met een vlucht fantasie. Dat ik eigenlijk in een Aston Martin DB7 zat....

Het zit eigenlijk zo, je wilt gewoon een normaal leven en mooi en lief zijn, maar de wereld verdiend iets anders.

Jezelf loswringen, voor jezelf opkomen, dat zit veel dieper verbonden dan je denkt. Ik hoop dat je partner hier goed in mee kan gaan.

Toen ik in opstand kwam kreeg mijn familie de eerste klappen. Maar die ooms zijn ook dom, zo wonen ver van Haaglanden, maar komen hier met hun praatjes,op me neer kijken. Zij weten niet waar mijn specialiteiten liggen. Het hoogste woord moest vanuit Spanje de les voorlezen.

Mijn partners waren meestal mannen/ jongens. Met elektronica kun je een machts vacuum crieeren. Vrouw en macht is een hele slechte situatie, want volgens wet van de Liefde schakelt die combinatie de liefde uit.

Ik weet niet of dit ook geld voor vrouwenliefde. Ik vond het namelijk zo dom dat mijn partners zich bedreigd gingen voelen, terwijl hun veiligheid ook in geding was.

Mijn vriendjes waren niet baas over de systemen en daar lag het probleem. Veel te dom om die kabels uit de knoop te halen. linkerhanden vriendjes...

Ik ben elektronica gaan gebruiken, omdat ik gehoor psychose schade had opgelopen in het oude huis en in het nieuwe huis ongewenst was door Zoetermeerse nep kak bovenbuurvrouw. Die geluiden in het nieuwe huis waren echt spokey en in het oude huis dat eenmalige hele harde.

Het mag zeker niet zover komen dat je omgeving, je straat ook tegen je gaat keren. Misschien woon je gunstig en is er wel sprake van een minimale shield, dus geen crack rokende Iraki en kak combinatie enzo. (Ideaal zou zijn dat er meer camera s in de straat komen, maar das natuurlijk erg veel gevraagd. Wat een stroom zal dat wel niet trekken!)

Ik was zo kapot van binnen dat ik hier 15 jaar geleden nog geen 3 minuten uithield. Ik deed me wasmachine aan met hoofdtelefoon op en ik ging weer weg.

Als men weet dat je weerloos bent, hebben ze vrij spel!!!

Het meest frustrerende was dat ik zowel bij vrienden als stomme psycho hulp verleners niet werd geloofd. Daarom kon ik alleen een veilig gevoel krijgen door bijna 1 jaar inslaap te vallen met md recorder en zeer gevoelige microfoon.

Alles kreeg een andere wending doordat een vriend adviseerde om geluid terug te maken. Ja dan heb ik opeens de kit in huis, maar anders om ow ja maar je bent trans -oh je hebt problemen met een groepje hangjongeren, nauw als we klaar zijn met hun is er straks een ander groepje. Dat zei een poes met pet achter een loket.... (Gelukkig is het wel iets beter geworden bij de politie, maar ik geloof lang niet in heel NL.)

Ik wil nog altijd weer een keer naar Almere! Ik kan nog altijd alle huizen aanwijzen, die ik heb aangesloten, want ik heb wel 3 cm productie lijsten stapel. Ik ken hier en daar ook wat mannen, misschien horen die toevallig het een en ander. Heb hun nummers niet.

Het kan zijn dat je ongunstig woont.Almere heeft hele nette straten vlak naast flodder/ tokkie straten en politie moet daar hard op treden. Dan heb ik het ook niet over die 12 jarigen met blaffer die supermarkten beroven om nieuwe sportschoenen te kopen.

Tijgertje werd in Limburg ook helemaal uitgesloten, maar in de hoofdstad van een andere provincie, heeft ze het helemaal gemaakt! Zij is ook trans met trans en het gaat goed!

Je bent nog in een begin stadium en dan heb je altijd heel veel weerstand en verbazing. Verhuizen is zeker niet leuk als je weggepest bent, maar een beter leven is altijd wel te vinden. Onzekerheid over de toekomst, dat moet als eerste verbeteren, dat heb ik bij Tijgertje ook nooit gezien. Zij is vroeger ook heel veel gepest.

Ik leef bijna mijn hele leven in Zoetermeer. Ik kan vrouwelijk zijn, maar neig sterk naar androgyne, de buitenwereld zal het manwijf noemen. Even geen makeup en ja die mannenkleding... Toch moet ik zeggen dat ik een positie heb bereikt, die ik 10 jaar geleden niet had.
De tijd dat je mensen met name andere dames gaat overtuigen van je vrouw zijn, die gaat echt wel komen, maar mij heb je allang geimponeerd hoor!
Gebruikersavatar
Anakin_TS
ForumFan
Berichten: 294
Lid geworden op: vr aug 13, 2004 2:42
Locatie: Zoetermeer

Re: Jezelf verdedigen

Bericht door Anakin_TS »

Dumped and smashed that empty Finlanda wodka on 1358- snapped nail - talked to highgate londen - nice militairy market
Many many bottles dumped and smashed on 1358! Wanna meet me downstairs, how many cars exactly visit 1358? iraki auf deutsch, da iraki....

LANA DEL REY - CARMEN

https://www.youtube.com/watch?v=L6K8Uq8 ... _1aF54DO60" onclick="window.open(this.href);return false;
"Girl! No worries if your Slavic dude let you down!
Before sunrise there is a more courteous and more tall Slavic!
Ты нарисуй мне солнышко и нарисуй закат!

―Centurion to Anakin
Gebruikersavatar
Anakin_TS
ForumFan
Berichten: 294
Lid geworden op: vr aug 13, 2004 2:42
Locatie: Zoetermeer

Re: Jezelf verdedigen

Bericht door Anakin_TS »

I think they called some kind of clean up team

haha no match for

Centurion with gold Adidas sunglasses

Your home is far away!?

Look into barrel of INDO

IS MUCH MORE DEEP JOURNEY!

THIS MESSAGE IS ONLY FOR EX SADDAM HOUSSEIN EX PRISONERS
"Girl! No worries if your Slavic dude let you down!
Before sunrise there is a more courteous and more tall Slavic!
Ты нарисуй мне солнышко и нарисуй закат!

―Centurion to Anakin
Gebruikersavatar
Anakin_TS
ForumFan
Berichten: 294
Lid geworden op: vr aug 13, 2004 2:42
Locatie: Zoetermeer

Re: Jezelf verdedigen

Bericht door Anakin_TS »

Anakin_TS schreef:I think they called some kind of clean up team

haha no match for

Centurion with gold Adidas sunglasses

Your home is far away!?

Look into barrel of INDO

IS MUCH MORE DEEP JOURNEY!

THIS MESSAGE IS especially FOR EX SADDAM HOUSSEIN EX PRISONERS
"Girl! No worries if your Slavic dude let you down!
Before sunrise there is a more courteous and more tall Slavic!
Ты нарисуй мне солнышко и нарисуй закат!

―Centurion to Anakin
Gebruikersavatar
Anakin_TS
ForumFan
Berichten: 294
Lid geworden op: vr aug 13, 2004 2:42
Locatie: Zoetermeer

Re: Jezelf verdedigen

Bericht door Anakin_TS »

OPERATION SPECIALIST

Demi Moore Is G.I. JANE (1997) Full Movie

https://www.youtube.com/watch?v=5ObR1c1Nza4" onclick="window.open(this.href);return false;
"Girl! No worries if your Slavic dude let you down!
Before sunrise there is a more courteous and more tall Slavic!
Ты нарисуй мне солнышко и нарисуй закат!

―Centurion to Anakin
Plaats reactie