Geen relatie ivm travestie.

Algemeen

Moderator: Moderators

tonia
dagelijks aanwezig
Berichten: 145
Lid geworden op: di okt 17, 2023 16:42
Locatie: Hoogezand

Geen relatie ivm travestie.

Bericht door tonia »

Hallo dames,

er zijn weinig dingen die ik gedaan heb in mijn leven waar ik spijt van heb.

Maar er is een ding waar ik altijd spijt van heb gehad, en dat is dat ik nooit een serieuze relatie durfde aan te gaan met een vrouw vanwege mijn travestiegevoelens. Daar ik door de jaren heen besefte dat ik deze gevoelens niet kon onderdrukken, wist ik dat ik geen oprechte relatie kon aangaan zonder hier open en eerlijk over te zijn. Ik was altijd bang dat als de vrouw in kwestie mijn kleedgedrag niet kon accepteren en de relatie hierdoor beëindigde, zij mijn geheim zou vertellen aan iedereen, en ik daardoor dan de risee van mijn familie, vrienden en naaste omgeving zou worden.

Natuurlijk heb ik relaties gehad met vrouwen, maar als deze serieus dreigden te worden, vond ik altijd wel weer een manier om de relatie te saboteren, bijvoorbeeld door overdreven jaloers gedrag, of door te zeggen dat ik nog niet toe was aan een serieuze relatie en meer van dat soort uitvluchten. Het is altijd mijn wens geweest om een liefdevolle partner te vinden, waar ik alles mee kon delen (zelfs mijn diepste geheimen en gevoelens). Maar door diverse omstandigheden (katholieke woonomgeving, bekrompenheid van mensen en de angst om belachelijk gevonden te worden), kon ik mij niet voorstellen dat deze wens ooit in vervulling zou gaan.

Nu ik bijna 64 jaar oud ben, heb ik het gevoel dat ik de boot gemist heb. Als ik zo om mij heen kijk naar dames van mijn leeftijd, zie ik dat ze meestal 'naar hun leeftijd' gekleed gaan (dit wil zeggen bloemetjesjurk en andere oubollige kleding), en ik dit een afknapper vindt. Dit doet mij denken aan de kledingstijl van mijn moeder. Nou hoeft een vrouw van mijn leeftijd natuurlijk niet meteen in een minijurk of met stiletto's rond te lopen, maar ze kunnen zich best jeugdiger kleden dan hun moeder deed op deze leeftijd. Je bent tenslotte zo jong als je je voelt. Ook door mijn voorkeur voor jongere vrouwen is het voor mij moeilijk om een geschikte partner te vinden. Per slot van rekening ben ik niet beroemd of rijk, en willen vrouwen van 40-45 alleen maar een platonische relatie met mij hebben.

Toen ik bijna 19 jaar geleden voor een nieuwe baan naar het noorden van het land verhuisde, dacht ik dat ik klaar was voor een serieuze relatie en het afzweren van mijn travestiegevoelens. Al mijn dameskleren deed ik weg, en ik vroeg de vrouw (27 jaar oud) waar ik verliefd op geworden was met mij mee te gaan. Helaas, en achteraf gezien ook wel gelukkig, wilde zij dit niet. Hierdoor raakte ik in een depressie en verloor mijn baan, waardoor mijn financiële situatie er ook niet op vooruitging. Na een aantal jaren kwam de drang om mij te willen hullen in dameskleding in alle hevigheid terug, waardoor ik mij realiseerde, dat de relatie die ik aan wilde gaan gedoemd was te mislukken, als ik niet eerlijk zou zijn geweest tegenover haar.

Over het algemeen ben ik niet ongelukkig met mijn leven, ik kan doen en laten wat ik wil, maar toch vindt ik het jammer dat ik dit niet met een vrouw, die mij met al mijn gebreken en geheimen accepteert, kan delen.

Groetjes, Tony.
Wie je morgen wilt zijn ligt helemaal aan jou.
Wees altijd de eersteklas uitvoering van jezelf,
in plaats van de tweedehands uitvoering van een ander.
Gebruikersavatar
Gerdi
dagelijks aanwezig
Berichten: 99
Lid geworden op: ma okt 09, 2023 16:18

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door Gerdi »

Hallo Tonia.
Wat jammer maar ook zo begrijpelijk. De meeste vrouwen kunnen er niet of slechts moeizaam mee omgaan, met die travestie van ons.
Dat is eigenlijk niet eerlijk natuurlijk want waarom mag en kan een vrouw ongestraft herenkleding dragen maar de man geen rok of jurk?
Dan hebben ze het over gelijkheid maar daar is nog een lange weg te gaan.
het is in religieuze kringen sowieso een taboe. Ik kom uit de hervormde hoek en herken dus wat je bedoeld. Ook wat je over familie zegt.
Ik heb geluk gehad dat mijn vrouw het accepteerde toen ik het na 50 jaar aan haar vertelde (Ik ben nu begin 60) en hoewel ze wat verwonderd was in het begin, is ze open minded en ook sterk genoeg om hier mee om te gaan, temeer omdat we hierover goede afspraken hebben gemaakt.
Verder weet niemand hier iets van.
Ik denk dat er voor jou ook een vrouw is die er hetzelfde in staat als de mijne.
Is het misschien een optie om dit op een dating site meteen open te gooien? Ik weet niet hoe zoiets werkt maar in een privé chat bijvoorbeeld.
Dat vergt veel moed van jou maar dan is het er maar uit en weet je meteen hoe de acceptatie zal zijn.
Ik hoop dat je je lot uit de loterij vindt.
Groetjes Roos.
Can you remember who you were..
Before the world told you who you should be?
Evelien#
dagelijks aanwezig
Berichten: 76
Lid geworden op: za mar 23, 2024 11:53
Locatie: West Limburg België

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door Evelien# »

Liefst Tonia,

Als ik jou verhaal lees breekt mijn hart.... in deze wereld en zeker die van een 20 a 30 jaar geleden waren / zijn sommige zo bekrompen van geest dat ze enkel aan zich zelf denken

En niet aan de gevoelens van een ander .
Wat zou de wereld er goed uitzien als we allemaal travjes waren :)

Wel fijn om te horen dat je het nu goed stelt.

Liefs
Evelien
Lekker strak kontje :P
tonia
dagelijks aanwezig
Berichten: 145
Lid geworden op: di okt 17, 2023 16:42
Locatie: Hoogezand

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door tonia »

Lieve Roos en Evelien,

bedankt voor jullie sympathieke woorden.

Beste Roos, ik heb er weleens aan gedacht om mijn geluk te beproeven op een datingsite.
Maar er zijn 2 redenen waarom ik dit niet gedaan heb;
1: Om in contact te komen (via privé chat of iets dergelijks) met een dame op een datingsite moet je betalen en dit is voor mij momenteel financieel niet haalbaar.
2: Je kunt niet anoniem contact opnemen met een dame op een datingsite, waardoor ik weer met het probleem van mijn privacy zit, indien ik haar mijn verhaal vertel, en zij mij daarop afwijst.

Nee, ik vrees dat de wens om de rest van mijn leven door te kunnen brengen met een liefdevolle, en vooral begripvolle vrouw voor mij altijd een droombeeld zal blijven. Natuurlijk sta ik altijd open voor relaties met vrouwen, en misschien vindt ik de vrouw van mijn dromen toch nog.

Groetjes, Tony
Wie je morgen wilt zijn ligt helemaal aan jou.
Wees altijd de eersteklas uitvoering van jezelf,
in plaats van de tweedehands uitvoering van een ander.
Gebruikersavatar
crisscross
ff weer wat posten
Berichten: 70
Lid geworden op: ma apr 10, 2023 21:54

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door crisscross »

Hi Tonia , die gevoelens van kleden etc. raak je nooit kwijt , heb uiteraard die route ook al gevolgd.
Echter kleed je vooral zoals jij dat wenst en je fijn in voelt , kleden naar leeftijd nonsens ik zie leuke oudere dames
in hele eh.. vlotte jonge vrouwen kleding lopen en het staat ze prima.
S6 en groet Marjan.
AnnetVleu
is nieuw hier
Berichten: 6
Lid geworden op: vr jul 28, 2023 12:02
Locatie: Heerlen

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door AnnetVleu »

Hallo Tonia en alle anderen ,
Niet in alle relaties is travestie een taboe , zoek verder en mogelijk vind je die relatie waarin je je gang kunt gaan. Ik was lang getrouwd met een [echte ] vrouw en mijn travestie gaf een boost aan ons [sex]-leven . Na mijn scheiding ben ik pas anderen , zowel mannen als travestieten gaan ontmoeten, en dat opende weer nieuwe mogelijkheden. Zelfs een tijdje een vriend gehad . Nu weer een t-vriendin. Ieder nadeel heeft zijn voordeel , zegt men , en dat is ook zo.
tonia
dagelijks aanwezig
Berichten: 145
Lid geworden op: di okt 17, 2023 16:42
Locatie: Hoogezand

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door tonia »

Hallo Annet,

het is natuurlijk zo dat niet in alle relaties travestie taboe is, maar naar mijn mening kun je geen relatie met iemand beginnen zonder openheid van zaken te geven. Dat is dan ook waarom ik altijd de boot heb afgehouden als een relatie te serieus werd, daar ik bang was dat als ik met mijn "geheim" voor de dag kwam ik hierdoor afgewezen zou worden. Verschillende mensen uit mijn directe omgeving die ik over mijn voorliefde voor dameskleding vertelde reageerden zeer negatief op dit nieuws, soms zelfs zo erg dat ze het contact met mij verbraken. En dit waren dan nog maar vrienden en familieleden, waarmee ik dus geen romantische relatie had.

Er wordt tegenwoordig door veel mensen niet meer vreemd opgekeken van travestie, maar velen van hen denken dan aan drag queens die ze wel eens op televisie hebben gezien, en niet aan de huis-tuin-en-keukentravestiet, die hier niet mee te koop loopt en dit vaak stiekem moet doen (vanwege verschillende omstandigheden). Daarom is het voor mij moeilijk om een vrouw, waarin ik romantisch geïnteresseerd ben, te vertellen dat ik aan travestie doe, uit angst dat zij mij dan niet zou accepteren. Ik vindt het fijn voor jou dat je je soelaas hebt gevonden bij mannen en andere travestieten, daar ik echter hetero ben zie ik hierin voor mij geen oplossing voor mijn problemen.

Groetjes Tony.
Wie je morgen wilt zijn ligt helemaal aan jou.
Wees altijd de eersteklas uitvoering van jezelf,
in plaats van de tweedehands uitvoering van een ander.
Gebruikersavatar
Gerdi
dagelijks aanwezig
Berichten: 99
Lid geworden op: ma okt 09, 2023 16:18

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door Gerdi »

Hallo Tonia.
Je hebt gelijk waar je zegt dat je geen relatie kunt beginnen zonder openheid. Toch denk ik dat velen dat wel doen of hebben gedaan.
Denk aan al die mensen die, pas na jaren, over hun travestie vertellen en daarvoor ook een relatie hadden.
Is dat goed? Ik weet het niet.
Uit eigen ervaring weet ik dat het je langzaam kapot maakt van binnen.
Maar als een relatie goed voelt en is, dan kun je samen bergen verzetten.
En dat heb ik ook uit eigen ervaring.
Ik hoop dat de ware dame op je weg komt.
Groetjes Roos.
Can you remember who you were..
Before the world told you who you should be?
tonia
dagelijks aanwezig
Berichten: 145
Lid geworden op: di okt 17, 2023 16:42
Locatie: Hoogezand

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door tonia »

Gerdi schreef: wo mei 01, 2024 6:03 Hallo Tonia.
Je hebt gelijk waar je zegt dat je geen relatie kunt beginnen zonder openheid. Toch denk ik dat velen dat wel doen of hebben gedaan.
Denk aan al die mensen die, pas na jaren, over hun travestie vertellen en daarvoor ook een relatie hadden.
Is dat goed? Ik weet het niet.
Uit eigen ervaring weet ik dat het je langzaam kapot maakt van binnen.
Maar als een relatie goed voelt en is, dan kun je samen bergen verzetten.
En dat heb ik ook uit eigen ervaring.
Ik hoop dat de ware dame op je weg komt.
Groetjes Roos.
Beste Roos,

ik denk niet dat ik ooit een relatie zou kunnen beginnen met een vrouw, zonder bij het begin van die relatie de waarheid over mijzelf te vertellen. Zoals jij schreef zou dit "geheim" mij kapot maken van binnen, en daar ik van mijzelf weet dat ik het hart op de tong heb, ben ik bang dat ik in een opwelling iets hierover loslaat, ik zou hier niet mee kunnen leven. Het zou voor mij dan ook onmogelijk zijn om elke keer maar weer op mijn woorden te moeten letten, uit angst mijzelf te zullen verraden.

Wat ook nog speelt is dat ik op dit moment, als ik niet naar buiten hoef te gaan, 24 uur per dag dameskleding draag, omdat ik mij alleen op deze manier gelukkig voel. Uit ervaring weet ik dat ik deze gevoelens niet kan onderdrukken, hoezeer ik hier ook mijn best voor doe, en dus zou niet, zoals sommige anderen op deze site, kunnen volstaan met de afspraak om mij maar 1 keer per week of per maand mij te mogen hullen in dameskleding. Hier zou ik zeer ongelukkig van worden, wat de relatie ook niet ten goede zou komen.

Groetjes, Tony.

p.s. : noem me alsjeblieft Tony.
Wie je morgen wilt zijn ligt helemaal aan jou.
Wees altijd de eersteklas uitvoering van jezelf,
in plaats van de tweedehands uitvoering van een ander.
Gebruikersavatar
Gerdi
dagelijks aanwezig
Berichten: 99
Lid geworden op: ma okt 09, 2023 16:18

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door Gerdi »

Hallo Tony.
De eerste reden waarom je een relatie aangaat is volgens mij gelukkig worden/zijn met een ander persoon. Dat staat wel vast denk ik.
Ik kan je hierin verder ook geen advies geven, hoe graag ik ook een pasklaar antwoord zou willen hebben.
En als je omgeving anders tegen travestie aankijkt dan jezelf en daar dan afwijzend en veroordelend over doet wordt het moeilijk.
Leven met een geheim is slopend.
Maar je hebt ook rechten. Je mag gelukkig zijn en daar hebben anderen niks over te zeggen zolang het binnen de kaders van de wet valt. En als jij gelukkig bent in je travestie heb je daar recht op.
Het is de afwijzing van familie, buurt en vrienden die het zo moeilijk maakt denk ik. Pols eerst eens in zijn algemeenheid, bv. tijdens een borrel hoe men over travestie denkt en neem het dan voorzichtig op voor travestie. Laat doorschemeren dat je er niet geheel afwijzend tegenover staat en incasseer de grappen en foute opmerkingen die er dan ongetwijfeld zullen komen. En dat zonder jezelf meteen helemaal bloot te geven. De stemming peilen heet dat geloof ik.
Dan kun je soms mensen aan het denken zetten en misschien weet je zo wie er ook minder afwijzend tegenover staan. Dat zou weer kunnen helpen met een eventuele coming out. Je vrienden/familie/buren zullen je toch ook gelukkig willen zien ?
Maar het is een moeilijke manier voor iemand met het hart op de tong zoals je schreef.
Bedenkt in ieder geval bij alles wat je doet dat je het recht hebt op geluk en dus op je travestie. Je mag gelukkig zijn.
Ik heb dat ook moeten leren maar het is echt zo.
Heel veel liefs.
Groetjes Roos.
Can you remember who you were..
Before the world told you who you should be?
tonia
dagelijks aanwezig
Berichten: 145
Lid geworden op: di okt 17, 2023 16:42
Locatie: Hoogezand

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door tonia »

Beste Roos,

ik heb lang nagedacht over wat jij in je bericht schreef, en ik moet toegeven dat je in veel opzichten gelijk hebt, als je zegt dat ik ook het recht heb om gelukkig te zijn, met al mijn (volgens bepaalde personen) "eigenaardigheden". Wat het peilen van de stemming betreft, denk ik niet dat dit voor mij een geschikte manier van handelen is, ik ben meer iemand van de directe aanpak. Daarbij komt ook nog eens, dat ik een hekel heb aan mensen die, om welke reden dan ook, denken andere personen belachelijk te mogen maken, of het nou gaat om ras, religie of levenswijze, en ik hierover mijn mening dan ook niet onder stoelen of banken steek.

Zoals ik al in een vorig bericht schreef heb ik weleens aan vrienden en familie, in mijn oude woonplaats, verteld over mijn travestie, en de reacties hierop waren veelal negatief. Misschien komt het doordat zij, net als ik, opgegroeid zijn onder het juk van de katholieke kerk, en hierdoor niet zo onbevooroor- deeld of ruimdenkend zijn als ik dacht dat ze waren. In het dorp waar ik nu woon is het niet anders, veel bewoners zijn aanhangers van het christelijke geloof, en staan niet open voor ideeën of gedragingen die in strijd zijn met hun geloofsovertuiging. Het is dan ook moeilijk om hier een persoon te vinden die geen problemen met travestie heeft, en van mij houdt om wie ik ben en mij niet afwijst om wat ik doe.

Groetjes, Tony.
Wie je morgen wilt zijn ligt helemaal aan jou.
Wees altijd de eersteklas uitvoering van jezelf,
in plaats van de tweedehands uitvoering van een ander.
Gebruikersavatar
Gerdi
dagelijks aanwezig
Berichten: 99
Lid geworden op: ma okt 09, 2023 16:18

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door Gerdi »

Hallo Tony.
Ik herken helemaal wat je beschrijft. Ik woon in een streng gereformeerd dorp waar iedereen elkaar meent te kennen en de vooroordelen niet van de lucht zijn, helemaal waar het travestie betreft.
Zo jammer, want wij hebben als man unieke ervaringen. Geheimhouden maakt je kapot, letterlijk.
Mijn lichaam en dan vooral mijn zenuwstelsel is dusdanig verstoord dat ik allerlei gezondheidsproblemen heb die stress gerelateerd zijn. Dat allemaal door de jarenlange verdringing en geheimhouding van mij. Je gaat er echt letterlijk aan kapot.
Ik ben dan ook in therapie gegaan en maak met mijn therapeute mee dat het ook anders kan.
We spraken onder andere over de nadelen van een maxi jurk als je naar het toilet moet of op de fiets zit...om maar iets te noemen.
Ik wens je alle geluk met je zoektocht naar die éne partner die je dit wel gunt en er open in staat.
Ze zijn er want ik ben er met één getrouwd.
Groetjes Roos.
Can you remember who you were..
Before the world told you who you should be?
tonia
dagelijks aanwezig
Berichten: 145
Lid geworden op: di okt 17, 2023 16:42
Locatie: Hoogezand

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door tonia »

Beste Roos,

ja, helaas zijn er nog steeds veel mensen met vastgeroeste meningen over hoe de wereld er uit moet zien, en dit kan bij personen zoals wij grote frustraties opleveren. Dit kan, zoals je schreef, leiden tot allerlei gezondheidsproblemen, waar ikzelf ook ervaring mee heb. Een en ander heeft bij mij geleid tot onder andere maagklachten, burn-out en andere psychische problemen. Als je niets doet met deze frustraties ga je er, zoals jij zegt, letterlijk kapot aan.

Ik heb weleens gehoord dat je problemen van je af moet schrijven. Daarom ben ik jaren geleden begonnen met het op papier zetten van alle dingen die ik heb meegemaakt in mijn leven, al de goede, maar ook zeker de slechte dingen. Wanneer ik hiermee bezig ben moet ik mijn verstand op nul zetten, om zo toch de moeilijke dingen die ik heb meegemaakt op te kunnen schrijven. In het verleden heb ik weleens voor de grap tegen vrienden gezegd dat mijn levensverhaal leest als het script van een soapserie, en als ik teruglees wat ik geschreven heb, moet ik zeggen dat ik er met deze uitspraak niet ver naast zat. Bij sommige van de moeilijke passages krijg ik het gevoel weer terug van toen het mij overkwam.

Mijn hele leven komt in dit verhaal voorbij, van het opgroeien zonder vader, het leven met een dominante moeder die mij nooit gewild heeft, tot aan mijn travestiegevoelens waar ik met niemand over kon praten. Omdat ik van plan ben om deze autobiografie ooit uit te geven, heb ik verschillende mensen, die niets van mijn verleden afwisten, een paar hoofdstukken (natuurlijk zonder mijn voorliefde voor dameskleding) laten lezen, om zo te kunnen polsen of, wat ik geschreven had hen beviel. Zij vonden dat ik een spannende schrijfstijl had en wilden zeker meer hiervan lezen.

Opschrijven van al deze gebeurtenissen is voor mij een uitlaatklep geworden, waar ik ook niet meer zonder zou kunnen. Veel van de berichten die ik op deze site heb geschreven komen, in de een of andere vorm, ook voor in mijn boek. Deze site is voor mij meer dan alleen een informatiebron waar ik kan lezen hoe andere personen omgaan met dezelfde gevoelens en problemen waar ik mee worstel, maar waarop ik ook mijn diepste gevoelens kwijt kan omtrent deze materie. Het is voor mij ook een soort van generale repetitie voor het op papier zetten van mijn verhaal.

En misschien kan ik hiermee sommige mensen, die nu nog steeds denken dat travestie iets is dat niet "normaal" is, ervan overtuigen dat travestie iets moois is, en niets te maken heeft met seksuele voorkeur, of een psychische stoornis is. Niet toegeven aan deze gevoelens leidt er wel vaak toe dat er psychische problemen optreden!

Groetjes, Tony.
Wie je morgen wilt zijn ligt helemaal aan jou.
Wees altijd de eersteklas uitvoering van jezelf,
in plaats van de tweedehands uitvoering van een ander.
Berdine
ff weer wat posten
Berichten: 60
Lid geworden op: ma mei 27, 2024 15:25

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door Berdine »

Hoi Tony
Zouden wij niet eens moeten uitzoeken waarom vrouwen zo slecht met travestie om kunnen gaan? En waarom zijn er vrouwen zoals mijn huidige vriendin er wel mee om kunnen gaan?
Mijn huwelijk is erdoor kapot gegaan?
We spreken over acceptatie is dat wel zo geaccepteerd?
Lange tijd gedacht dat travestie niet normaal is Je wordt ermee geboren. Het is wel normaal.
Degene die dit niet accepteert vind de lgbtq ook niet ok toch?
Je bent een half wijf zeiden de onbegrijpende ipv te zeggen wow je laat als man je vrouwelijke kant zien.
Veni Vidi Vici
Wil je mijn verhaal eens willen weten?
Gebruikersavatar
laura.sparkle
ff weer wat posten
Berichten: 56
Lid geworden op: do apr 18, 2024 9:49

Re: Geen relatie ivm travestie.

Bericht door laura.sparkle »

Hoi Allemaal!

Wat is het herkenbaar zeg, wat jullie hier posten.

Ik ben getrouwd maar mijn vrouw vindt het helemaal niet leuk dat ik een paar keer per maand aan travestie doe. We proberen het voorlopig maar te plaatsen als dat "ik in het weekend weer eens een dagje op stap ga". Zij ziet mij, sinds mijn coming out, als een "viezerik" en we slapen nu apart. Kans is groot dat we gaan scheiden, maar totdat we het zeker weten blijven we toch samen wonen. Mijn dochter en zoon vinden het overigens prima dat ik travestiet ben. Buiten mijn echtgenote vinden de vrouwen in mijn netwerk het wel prima dat ik travestiet ben. Tegelijkertijd begrijpen zij mijn vrouw ook. "Ik weet ook niet hoe ik zou reageren." zeggen ze dan.

Met een aantal van die vriendinnen gaan ik af en toe als travestiet stappen en dan hebben we echt heel veel lol. Ik denk dat zij het een leuke afwisseling vinden van hun andere "vriendinnen". Als travestiet heb je, positief beschouwd, toch een beetje de voordelen van vrouw en man tegelijk. Je bent niet een concurrent maar je houd wel van shoppen, en je bent die "barbie" die ze kunnen aankleden met leuke kleertjes, haha. (Nu we het er over hebben ga ik het ze toch eens expliciet vragen.)

Ik vraag me wel af hoe mijn leven er uit zal zien als we inderdaad gaan scheiden. Als zestiger weet ik niet of ik dan nog een vaste relatie wil, misschien blijf ik wel gezellig met mijn vriendinnen optrekken. Het hoeft misschien niet allemaal meer in één persoon verpakt te zitten. Het lijkt me op mijn leeftijd sowieso niet zo makkelijk om nog naar iemand anders toe te groeien. Aan de andere kant ben ik wel positief, waarom zou ik niet iemand tegen komen die het helemaal prima vindt? Het dekseltje op mijn potje. Zoals mijn vriendinnen alles ook prima vinden. Wie weet kom ik haar toevallig tegen; het hoeft er ten slotte maar 1 te zijn, haha. Moet kunnen, toch !? Een ding is zeker, ik ga niet bij de pakken neerzitten: Whatever Will Be, Will Be.

Liefs Laura.
hallo, gezellig!
Plaats reactie