'Jong' zoekt kinderen met een transseksuele ouder

Hier kun je alles kwijt over topics die te maken hebben met Transseksualiteit.

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
Forumwatch
de baas van de dag
Berichten: 182
Lid geworden op: wo jun 13, 2001 2:00

'Jong' zoekt kinderen met een transseksuele ouder

Bericht door Forumwatch »

Informatie televisieprogramma JONG

Mijn naam is Marloes Fransen en ik ben redacteur van het productiebedrijf Sky High TV. Op het moment zijn wij bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe serie van het programma ‘Jong’.

JONG is een jongerenprogramma over jongeren en hun leefwereld. In elke aflevering staat een thema centraal; zo hebben wij in het verleden bijvoorbeeld aandacht besteed aan prostitutie, ongeneeslijke ziekten, gilles de la tourette, tienermoeders en de ramp in Volendam. Iedere aflevering vertellen twee jongeren openhartig over hun leven, zowel in de studio als in hun eigen leefomgeving.

Het doel van het programma is het weergeven van maatschappelijke problemen die vooral in de jongerencultuur voorkomen. Het programma probeert hierbij erkenning en herkenning bij de kijker en mensen met hetzelfde probleem te krijgen. We vinden het belangrijk dat het programma een positieve uitstraling heeft; JONG praat met sterke, levenslustige mensen die ondanks wat ze hebben meegemaakt niet bij de pakken neer zijn gaan zitten.

Wij beseffen ons goed dat het om bijzonder gevoelige onderwerpen gaat en willen daarom veel tijd steken in de research van een onderwerp. Op deze manier kunnen wij ons proberen te verplaatsen in de problematiek. Daarnaast willen wij een goed contact opbouwen met de jongeren die aan ons programma meewerken en de tijd nemen voor hun verhaal.

Op het moment zijn we bezig met de research voor een aflevering over jongeren met een transseksuele ouder. Hiervoor zijn we nog op zoek naar jongeren in de leeftijd van 15 tot 30 jaar die ons hier meer informatie over kunnen geven. Mocht je ons willen helpen, of iemand kennen die ons kan helpen, dan kun je (vrijblijvend) contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Ook voor meer informatie over het programma kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Alvast bedankt voor jullie hulp, we hopen er samen een mooi programma van te kunnen maken!

Met vriendelijke groet,

Marloes Fransen
Redacteur JONG
035-6263000
marloes@skyhightv.nl
Plaats reactie