Gelukkig nieuwjaar!

Het Travestie.org team wenst jou een jaar met elke dag veel zon en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon. Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk, dan kan je nieuwe jaar zeker niet meer stuk.


Travestie.org zoekt jou.

Travestie.org is een onafhankelijk nieuwsplatform voor transgenders en haar bewonderaars.

Zolang transgenders met hun diversiteit en identiteit niet volledig zijn geïntegreerd in onze maatschappij blijft ons platform levensvatbaar. Ook het zaaien van tolerantie in de wereld blijft nodig om de wereld in positieve zin te veranderen. Samenwerken met en verbinden van alle belanggroeperingen binnen de transgender wereld is het beoogde doel van ons platform.

Beste lezer, je hebt de afgelopen twee maanden kunnen genieten van allerlei activiteit op onze site. Er wordt hard gewerkt om de site volledig te vernieuwen tot een nieuwe, moderne site. Ook zijn we sinds enkele weken actief op facebook. Ons team bestaat inmiddels uit 11 teamleden die allemaal een positieve bijdrage leveren.

We zijn op zoek naar jou!

– Heb jij interesse in een specifiek onderwerp zoals:
Medisch, politiek, historie, film en documentaire, boeken, muziek, transgender YouTube films of fotografie.

– Ben jij cartoonist, tekenaar, columnist, transgender kunstenaar of heb je aspiraties?

– Volg jij een bekende transgender in de wereld en wil jij een paar keer per jaar een artikel schrijven over jouw idool. Dan nodigen we je graag uit te reageren.

– Wil jij slechts eenmalig een nieuwsitem leveren dan nodigen wij je graag uit je copy naar ons toe te sturen.

– Ben je app-bouwer? We zijn op zoek naar iemand die een travestie.org App kan maken zodat wij via smartphones meer lezers kunnen bereiken.

– Woon je in België? Wij hebben slechts twee Belgische teamliden en willen graag meer mensen uit België die meewerken op onze site.

Samen verbinden wij de transgender wereld en werken we iedere dag aan een mooiere, tolerantere wereld Kun jij een bijdrage, groot of klein leveren meld je dan nu aan. Onderschrijf jij onze doelstelling en wil jij net als wij meer nieuws en activiteit op onze site stuur dan je e-mail naar lday@l-day.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here