U ontvangt een gratis Amolux tepelset bij aanschaf van een paar zelfhechtende borsten.

  • Amolux Diamond zelfhechtende borstprothesen (set één linker en één rechter borst) €249.00. amolux-diamond
  • Amoena 382 zelfhechtende borstprothesen per stuk €199.00 en per paar €398.00amoena-contact-3s1

381 amoena 2S

GRATIS Amolux tepelset is verkrijgbaar in 4 kleuren ( ivory, almond, bronze en tawny )en drie maten (medium, large en extra large).amolux-tepels

De September kortingsactie is geldig tot en met 30 september 2016.

Laagste prijs garantie en geen verzendkosten !

Bezoek onze website www.contactbreastprosthesis.com

Bezoek op afspraak info@contactbreastprosthesis.com

Amolux Diamond is een zelfhechtende borstprothese in een asymmetrische vorm. De Diamond is leverbaar in maat 4-6-8-10-12-14. U heeft geen lijm nodig om de borst op de huid te hechten. Na iedere keer dragen dient u de borsten grondig schoon te maken met bijgeleverde schoonmaakmiddelen.  De Diamond beweegt mee met het lichaam en neemt de zelfde lichaam temperatuur aan. De Amolux Diamond is de goedkoopste zelfhechtende borst in de wereld nu verkrijgbaar vanaf € 249.00 met een gratis tepelset naar keuze.

De Amolux Ruby is een niet hechtende symmetrische borst. De anatomische aanpassing maakt de borst geschikt voor transgenders. De borst is breder uitgevoerd om te zorgen voor een natuurlijk silhouette. Amoena heeft dit ultra zacht model ontwikkeld die de zachtheid van de vrouwenborst evenaart.  De Ruby is leverbaar in maat 4-6-8-10-12-14. Wij bieden de borst aan voor een sensationele lage prijs zie onze website www.contactbreastprosthesis.com .

2011ffleyer

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here