Daisy D-Zire, een Nederlandse Travestie Queen schittert 27 februari a.s. op het podium bij Miss Travestie België 2016 in Oudenaarde. 10 januari jl. brak ze haar elle boog en afgelopen weekend stond ze met haar dansgroep terug op het podium.

daisy d-zire03

Sinds december 2011 bouwt Jouri H. (Daisy D-Zire) uit Tilburg aan een imposante Show Queen carrière. Ze is de tweede Nederlandse Queen die deelneemt aan de jaarlijks terugkerende verkiezing in België. Na Inis Sense die deelnam in 2014 probeert zij het felbegeerde winnares kroontje in de wacht te slepen.

Daisy, geboren op 30 januari 1989 is op YouTube te zien:
https://www.youtube.com/watch?v=pGx2Ejv2M3k

België kent een rijke Drag Queen cultuur. Er is geen land ter wereld waar zoveel Drag Queens actief zijn per hoofd van de bevolking. Ook het niveau is ongekend hoog. Veel buitenlandse Travestie Queens zijn daarom actief in België. Ze hopen als eerste buitenlander de felbegeerde titel in de wacht te slepen.daisy d-zire 02

Tot op heden waren geen buitenlandse juryleden actief bij miss Travestie België. Er gaan geruchten dat de naam miss travestie België veranderd gaat worden in miss travestie Benelux.
Miss Travestie België werd in 2001 opgericht door Christophe Verschueren alias Miss Michelle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here