Seizoen 6 van Orange is the New Black verschijnt op 27 juli a.s.. Netflix heeft een teaser de wereld in geholpen waarin de actrices worden voorgesteld.

Laverne Cox transgender actrice speelt Sophia Burset in de televisieserie, haar tweeling broer, M Lamar, speelde in twee afleveringen van de serie.

In 2014 was ze de eerste transgender vrouw ooit die werd genomineerd voor een Emmy Award voor haar rol in Orange Is the New Black. Ze al in tientallen films te zien en enkele series zoals Law & Order. En ze schreef dit jaar  in februari geschiedenis om als eerste transgender actrice op de cover van Cosmopolitan magazine te staan.

In 2015 kreeg ze ook als eerste transgender actrice ooit, een wassenbeeld in het museum van Madame Tussauds in San Francisco. Als producer maakte ze al tal van programma’s rond transgenders, zoals de documentaire The T Word en de televisieserie TransForm Me. Verder was ze al te zien in films als: Carla en Grandma en the Kings of Brooklyn, en series als: Law & Order en I Want to work for Diddy.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here