Elk voorjaar maken bestuursleden van Transvisie een ronde langs alle grote zorgverzekeraars. Vandaag stond het eerste overleg van dit jaar op het programma bij Menzis. Het bezoek werd uitgevoerd door Eveline en Lisa. Dit jaar gaan we als Transvisie maar met één agendapunt op pad.

De spreiding van de zorg over het land. Dat gaat dan met name over de begeleiding van de hormoonbehandelingen. Als er meer plaatsten zijn waar deze zorg verleend wordt, zullen niet alleen de wachtlijsten korter worden, er is dan meer keuze en er hoeft minder gereisd te worden.
Halverwege februari legden we al een stappenplan neer voor meer spreiding van deze zorg. Dat was in de vorm van
http://www.transvisie.nl/wp-content/uploads/2017/04/decentralisatiehormonen2017-02-16.pdf

Voordat wij andere ziekenhuizen gaan benaderen willen we graag de zorgverzekeraars achter onze plannen voor decentralisatie hebben. Dit gesprek van vandaag verliep zeer constructief en dit wordt zeker vervolgd.

Posted 26 april 2017
In Nieuws van Transvisie

Bron: Redactie Transvisie

http://www.transvisie.nl/jaarlijks-overleg-met-zorgverzekeraar-menzis/

Transvisie is de Nederlandse patiënten vereniging die strijdt voor betere medische zorg voor transgender mensen. Tevens organiseert de organisatie zelfhulpgroepen voor transgender mensen, partners en ouders. Klik voor meer informatie op de link hieronder.

http://www.transvisie.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here