12 C
Amsterdam
woensdag 12 juni 2024
Home Forum Regelement

Forum Regelement

Forum Reglement

Het forum is bedoeld om op vriendelijke wijze te discussieren, lief en leed te delen en informatie te vergaren. Om het forum zo leuk mogelijk te houden word je geacht je aan de volgende regels te houden. Een aantal spreekt voor zich, maar voor de duidelijkheid noemen we ze toch even. De volgende zaken vallen onder de algemene netiquette:

 • Denk aan je medebezoekers, heb respect voor ze en wees niet onnodig kwetsend tegenover anderen.
 • Probeer geen aanzet te geven tot onzinnige of vervelende discussies.
 • Vermijd en voorkom flamewars (scheldpartijen/ negatieve discussies over en weer)
 • Spammen en/of crossposten is ongewenst (spammen: (ongepaste) reclame maken.); (crossposten: hetzelfde berichtje in meerdere rubrieken plaatsen)
 • Slowchatten (chatten per postings). Chatten kan via de chat, of desnoods via PB, MSN, enz.
 • Persoonlijke aanvallen of beledigingen van welke aarde dan ook worden niet getolereerd.
 • On topic blijven (niet tever van het onderwerp / vraag afwijken). Topics die volledig en totaal off-topic raken maken het forum er niet overzichtelijker op en zelfs onaantrekkelijk om nog langer te lezen.
 • Posting posten om het verkrijgen van een hogere ranking. Het posten ivm hogere ranking belast de server onnodig en wekt onnodige irritatie onderling.
 • Privéberichten, mails etc. zijn privé en dienen dan ook privé te blijven. (post NOOIT een privebericht of email die je ontvangen hebt op onze site)
 • Quote alleen relevante delen van een bericht en voeg altijd je (passende) reactie toe.
 • Geen reclame maken voor internetsites van welke aarde dan ook; deze kun je toevoegen bij onze linksrubriek, of je kunt ons verzoeken om een site op te nemen onder T-vriendelijke gelegenheden of bij T*organisaties. Wij behouden het recht om elke link die geplaatst is in het forum, die wij achten in overtreding te zijn met deze regel, te verwijderen. Om irritatie te voorkomen, is het aan te raden om bij twijfel eerst met ons te checken.
 • Het forum is een ontmoetingsplaats, maar niet een datingservice of afspraaklijn. Een posting met als enige doel zoeken naar contact met een ander, voor welke doel dan ook, zal, naar gelang het door de organisatie niet wenselijk wordt geacht, worden aangepast of verwijderd, en kan leiden tot sancties tegen de persoon die het plaatst. Gebruik hiervoor de daarvoor bestemde media: contact ads, e-mail, PB’s, enz.

Wat niet mag:

 • Pornografisch materiaal of links daarnaar.
 • Uit erotisch oogpunt genomen beeldtenissen van minderjarigen of links daarnaar (wettelijk momenteel jonger dan 16 jaar).
 • Het plaatsen van foto’s of tekeningen met zichtbare geslachtsdelen. Licht-erotische foto’s of tekeningen die de organisatie ongepast vinden zullen worden verwijderd.
 • Het plaatsen van al te onsmakelijke of gewelddadige foto’s of tekeningen of links daarnaar.
 • Racistische of discriminerende uitlatingen of links daarnaar.
 • Onnodig schokkend materiaal (bv. faces of death, rotten) of links daarnaar.
 • Het plaatsen van links naar illegale zaken als warez, mp3’s, simlocks etc of links daarnaar.
 • Het gebruik van scripttalen en het linken naar zaken die op de computer van medegebruikers tot ongewenste effecten kunnen leiden.

Signatures, ondertitels e.d. vallen niet buiten dit reglement.

Verder kan de organisatie posts en topics aanvullend op dit reglement naar eigen inzicht beoordelen, als dit reglement niet in een situatie voorziet.

Verder is iedere gebruiker zelf volledig verantwoordelijk voor de inhoud van zijn of haar posts. Het opvolgen/uitvoeren van de adviezen gepost op onze site zijn de verantwoordelijkheid van de opvolger/uitvoerder. De organisatie behoudt zich het recht voor in te grijpen waar nodig. Mocht om wat voor reden dan ook iemand zich niet aan deze voorwaarden houden dan kunnen er maatregelen op genomen worden. Bij overtreding van deze regels kunnen er sancties als het op slot zetten van discussies, verwijdering van deze site en verwijdering van berichten volgen.

Tevens is de organisatie niet aansprakelijk voor de inhoud van het forum.

De organisatie hoopt dat iedereen bij het posten zijn of haar gezond verstand gebruikt. Zo blijft het voor iedereen leuk en hoeft er niet voor politieagentje gespeeld te worden. We hopen zo een overzichtelijker en aantrekkelijker forum te creëren voor ons allemaal. Mochten er nog vragen zijn dan kunnen jullie uiteraard contact opnemen met een van de moderators.

Privacy Policy

De redactie verklaart hierbij dat alle persoonsgegevens binnen de redactie blijven.
De e-mailadressen, ip-adressen en eventuele andere persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden doorgespeeld, noch worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Mocht echter een forum of site bezoeker zich in het forum of op de site zich schuldig maken aan een strafbaar feit, dan zullen wij alle medewerking verlenen bij het opsporen daarvan.

Travestie.org

Ga naar het Forum

Laatste Nieuws