Voor het eerst sinds een jaar weer seks…

Vanavond is het Tranny Night in Club Mystique. Elke tweede donderdag van de maand organiseren ze een groots transgender feest. Er zijn veel transgender mensen uit binnen en buitenland maar vooral cross-dressers en veel koppels ‘mannen en vrouwen’ van de partij. Mensen komen naar de club met heel verschillende verwachtingen en bedoelingen. Het is uitgaan in een veilige omgeving, dansen, zwemmen, sauna, entertainment, eten en drinken en als je iets leuks tegenkomt misschien wel meer.

Ik weet niet wat me overkomt. In het bubbelbad ben ik een minuutje aan het bubbelen en een mannenhand streelt al over mijn rug. Wat is dit, denk ik bij mezelf. Ik wilde een stap maken door in vrouwen badkleding een openbare jacuzzi in te gaan. Maar nu blijk ik ook nog bij mannen in de smaak te vallen!

Al dik een jaar sta ik droog. Van mij mag iedereen het weten. Mijn transitie ging gepaard met een enorme onzekerheid over mijn eigen lijf. Initiatief nemen naar mannen toe, zelfs mannen alleen aankijken was veel te eng voor mij.

Maar hier gebeurt het. Ik merk dat de mannen en vrouwen interesse in me hebben. Ik word bekeken en kijk schichtig terug. Het is een beetje eng. Zou die man echt interesse in me hebben?

Al gauw raken S. en ik tussen de weldadige waterbubbels in gesprek. Mag ik mijn benen hier neer leggen? Dat mag. Ik zit bij de mooie jongen op schoot. Ik voel me een echt meisje, op zijn brede lijf. Vanaf daar is het een kleine stap om hem te zoenen. En hup, daar gaan we dan! Ik pak hem op zijn mond en hij zoent heerlijk. Rustig, vol passie en niet te wild.

Zeker een half uur blijven we samen bubbelen en zijn we niet van elkaar af te slaan. Wat een heerlijk begin van deze avond. Na een tijdje besluiten we het bad te verlaten. Het is tijd om mij beneden om te kleden en naar de bar te gaan.wordt op een ligtafel lekker gemasseerd. Dit is net als de drankjes, het eten, zwembad en saunafaciliteiten bij de entreeprijs inbegrepen. Ook inclusief zijn de shows van drag kings en queens – die in twee blokken de revue met verschillende optredens passeren.

Ik raak in gesprek met een andere man. Hij is hier ook alleen. Normaal gaat hij meestal met zijn vrouw, vertelt hij. “Vind je het niet moeilijk als je vrouw seks heeft met andere mannen?” vraag ik aan deze man, ik noem hem J. “Ik vind het vooral fijn als zij geniet”, reageert hij.

“Ik loop hier een beetje doelloos rond”, vervolgt J. “Als je met je partner bent, dan vinden stellen je vaak interessant. Maar nu ben ik alleen en dan vragen koppels zich vaak af wat je van ze moet. Hij laat me de boven ruimtes zien. Het blijft niet bij kijken; ik beland met hem in een huisje. J. is hetero, heeft kinderen en dus ook een vrouw / vriendin. Dat heb ik maar mooi voor mekaar: een heteroseksuele man!

Weer beneden kan ik S. nergens vinden. Hij is waarschijnlijk zijn vrouwenoutfit aan het passen. Het is een goed moment om een stevige hap te eten. In de restauratie ruimte gaapt een keur aan etenswaren me aan. Er is tomatensoep met daarin spaghettisliertjes en groente. Ik schep een kopje vol en smeer 2 broodjes met kruiden en twee met gewone boter. Een niet zo aantrekkelijke als vrouw uitgedoste travestie komt naast me zitten. En we maken een praatje. Ik merk al snel dat iedereen met elkaar gezellig praat. Wat een verschil zeg ten opzichte van een willekeurige kroeg.

In de gangen kom ik de opgemaakte en in een jurk rondlopende S. weer tegen. Ze pakt een handjevol condooms en we lopen naar boven naar een huisje, gebouwd in een grotere kamer. Deze Hans en Grietje achtige miniatuur woonplek heeft een deurtje met van binnenuit afsluitbare schuif. Deze deur gaat dicht, de gordijntjes ook en we zijn heerlijk met zijn tweeën. Ik beleef een hoogtepunt zoals ik dit al zeker een jaar niet meer heb gevoeld. Fantastisch! Hier kan ik maanden op verder.

Wat is de Tranny Night een paradijs.

Auteur: Jenny

 

Vorig artikelTransgender actrice Laverne Cox met Beat for the Gods.
Volgend artikelPolitici met een transgenderachtergrond op lijsten gemeenteraadsverkiezingen

1 REACTIE

  1. Hihi, het is inderdaad zoals jij nu omschrijft Jenny.
    Kan helaas door een fysiek ongemakje al een maand of twee niet komen maar het is altijd even gezellig.
    Belangrijk puntje vind ik ook dat NEE ook echt NEE is. Al de keren dat ik er ben geweest (vaak ook achter en boven wezen kijken) en ik gaf het aan dan waren ze meteen weg. Ben denk ik niet zo’n persoon als jij en kijk liever eerst de kat uit de boom. Eten, drinken en live optredens zijn altijd super geregeld dus ik hoop er weer snel heen te kunnen. Door omstandigheden zit ik nog steeds in de “verkleed” fase maar hoop er ook ooit met een volledig vrouwelijk lichaam te kunnen paraderen.
    xx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in