Loiza Lamers en Benjamin Melzer zijn de nieuwe modellen voor Diesel

Twee transgender fashion modellen hebben een samenwerking ondertekend met Diesel. De Nederlands Loiza Lamers en Benjamin Melzer zijn het gezicht van de nieuwe visibiliteitscampagne. Lamers was de winnares van de Nederlandse versie van Holland Next Top Model waar ze vorig jaar de hoofdprijs won. Melzer verscheen op de Europese cover van Men’s Health. loiza-lamers-ben-melzer-diesel-transgender-models
Het is momenteel nog onduidelijk of de modellen enkel in de Europese campagne te zien zullen zijn, of ook op het Amerikaanse campagnemateriaal zullen schitteren.
Diesel is misschien wel het meest transgender vriendelijk merk op dit moment.

11 september 2016

Casil McArthur een 17 jarige transman uit Coloradeo krijgt prestigieuze aanbiedingen van topmerken in de mode.

Calvin Klein, Saint-Laurent en het Italiaanse Vogue hebben het Amerikaans model ontdekt. casil-mcarthur-colorada-transman-model

Hij begon als tiener jongen met het modellenwerk toen nog als meisje. In 2015 startte hij zijn transitie en begon met mannelijke hormonen. Hij hoopt een voorbeeld te zijn voor transgender jongeren die zich anders voelen en niet altijd aanvaard worden in de maatschappij.

September 2016 schittert hij met andere androgyne modellen en onthullende foto’s in het W Magazine in de VS.

Transman atleet naakt op de cover van ESPN.

Chris Mosier een 35 jarige du atleet staat naakt op de cover van ESPN Body Issue. De uitgave komt 6 juli 2016 a.s. uit.
ESPN is een tweewekelijks ‘sport’ magazine in de US.

Chris Mosier
Chris Mosier

Chris was de eerste Amerikaanse transgender atleet die zich in 2015 kwalificeerde voor de wereld kampioenschappen sprint duathlon. Chris Mosier vervolmaakte zijn transitie op 29 jarige leeftijd. Vol trots en blij met zijn lichaam poseert hij naakt voor de fotograaf van het sportmagazine.

Klik op onderstaande link:
http://espn.go.com/olympics/story/_/page/bodychrismosier/duathlete-chris-mosier-breaking-barriers-repping-team-usa-body-issue-2016
Bron foto: ESPN – Gay Star news

Laith Ashley, een 26-jarige Amerikaanse transman is een veel gevraagd mannelijk model. Hij werd gevraagd voor shows voor de New York Fashion Week en was te zien in een shoot voor Barney’s door de modefotograaf Bruce Weber.

Laith Ashley foto Newyork fashion
Laith Ashley foto Newyork fashion

Enkele jaren geleden begon Laith aan zijn transitie van vrouw naar man. Op zeer jonge leeftijd wist hij dat hij een jongen was. Zijn ouders reageerden wisselend op zijn transgender coming-out op zijn 17e. Zijn Christelijke moeder heeft het er moeilijk mee om haar dochter te verliezen terwijl zijn vader hem alle support geeft. Op Instagram heeft hij een aanzienlijke schare volgers waaronder Laverne Cox en Whoopie Goldberg.

Aydian Dowling

Ben Melzer, een 27-jarige transgender is in april 2016 te zien op de Duitse cover van het mannenmagazine Men’s Health. Op 23-jarige leeftijd begon Ben met zijn transitie. Het feit dat hij op de cover prijkt van het fitnessmagazine maakt hem heel gelukkig. Hij is fitness model en is de tweede transgender die een plaats krijgt op de cover.

Aydian Dowling bron foto facebook.

Eerder ging de Amerikaanse bodybuilder Aydian Dowling hem voor in 2015. Hij was de first running up bij de Ultimate Guy verkiezing van de Amerikaanse editie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here