Rain Dove

Rain is een van ‘s werelds beroemdste niet-binaire modellen en is bekend geworden door het modelleren van zowel vrouwelijke als mannelijke kleding in fotoshoots, producties en catwalkshows. Rain werd geboren als vrouw maar werd op school zwaar gepest omdat ze er erg mannelijk uit ziet. Op latere leeftijd ging Rain zichzelf meer aanvaarden en speelde ze haar androgyne uiterlijk extra uit waardoor ze uiteindelijk uitgroeide tot een succesvol model.

Het model wordt vaak aanzien als man, en als dat gebeurt, laat ze dat gewoon gebeuren. Naast haar modellen carrière ambieert ze ook een acteer carrière. Ook zet ze zich al jaren in om genderstereotypes te doorbreken. Iets als gender bestaat volgens Rain niet, “Het is een sociale constructie waarin je moet passen, en waarin ik niet wil en kan passen.”

Sinds kort heeft Rain een relatie met de vierenveertig jarige Actrice Rose McGowan, vooral bekend door haar rol in Charmed,

https://nl.pinterest.com/amarelism123/rain-dove/

Rain Dove

Willy Cartier

Androgyne schoonheid Willy Cartier sprong in 2010 voor het in eerst in het oog toen hij voor Givenchy’s Riccardo Tisci Fall/Winter Campagne werd gekozen. Hetzelfde seizoen werd hij ook geboekt door Benetton en Evian voor wereldwijde commercials die hem tot het bekendste androgyne gezicht van deze periode maakten. Momenteel is hij wat ondergedoken in fashion world maar vergeten kunnen we hem niet!

Willy Carter

Agyness Deyn

Deyn stond al op de covers van Vogue UK, The Observer Woman supplement, The Sunday Times Style en Vogue Italia. She is the big deal. Ze kreeg grote campagnes te pakken voor Jean Paul Gaultier, Blugirl by Blumarine, Giorgio Armani en Vivienne Westwood. Toch sprong één heel speciale shoot er echt uit in haar carrière. Ze mocht met haar korte kapsel een campagne schieten voor Elle met James Franco en history was made.

Agyness Deyn

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here