21 JAAR WWW.TRAVESTIE.ORG / WWW.TRANSGENDER.NU

  0
  532
  Wanneer:
  19 december 2019 @ 14:00 – 20 december 2019 @ 01:00
  2019-12-19T14:00:00+01:00
  2019-12-20T01:00:00+01:00
  Waar:
  Mystique
  Zundertseweg 84
  4715 SC Rucphen
  Nederland
  Contact:
  Travestie.org / transgender.nu

  Donderdag 19 december Travestie.org Kerst Party 2019

  Op donderdag 19 december om 14.00 uur gaat Travestie.org/ Transgender.nu haar 21e X-mas Party’ houden. Dit doen we weer in Club Mystique te Rucphen www.parenclub-mystique.nl.

  Het zal een stijlvolle en gezellige dag in een discrete omgeving worden.

  De club is geheel in kerstsfeer ingericht en de combinatie van de fantastische accommodatie, muziek, entertainment, eten, drinken, dansen, vrienden en vriendinnen, hebben eerdere party’s al tot een onmisbaar evenement gemaakt.

  Er zijn op elk feest ook steeds weer mensen die hier hun “coming out” beleven. De sfeer is er absoluut naar. Ons team zal je graag ontvangen en je wegwijs maken.

  Opnieuw hebben we de entree prijs laag kunnen houden. Dit zijn ook de enige kosten die je hoeft te maken. Bij dit bedrag is namelijk de entertainment, onbeperkt drinken en eten (warm en koud buffet van een hoog niveau) en het gebruik van kluisjes inbegrepen. De entree kun je gewoon aan de deur verkrijgen.

  Travestie betalen €40
  Koppels (dit zijn een man en vrouw) betalen €60
  (twee travesties zijn geen koppel en twee mannen zijn ook geen koppel )
  Mannen alleen betalen €80
  Vrouwen alleen betalen €20
  Let op: Geen pinautomaat aanwezig dus contante betaling!

  Vanaf 14.00 uur kun je terecht en zal ook het feest geleidelijk aan starten.
  Rond de klok van half 7 zal het buffet open gaan en deze staat tot je beschikking tot ongeveer half 11.
  Ook dit jaar is er weer een warm en koud buffet waar de kok weer zijn uiterste best op heeft gedaan.

  Om 1.00 uur gaan wij het feest afsluiten en zit onze Kerstparty 2019 in Mystique er weer op.

   
  Parkeren & Omkleedmogelijkheden.
  De club is op privé terrein gelegen en heeft een groot (gratis) parkeerterrein. Dit parkeerterrein is te bereiken vanaf de openbare weg en niet zichtbaar.
  In de club zijn ruimtes met kluisjes en spiegels. Daar kun je je omkleden, opmaken en na afloop eventueel weer te de-make-uppen. Je spullen kun je veilig in een aangegeven kluisje achterlaten (de sleutel krijg je bij de entree) en je kunt hiervoor al vanaf 14.00 uur terecht.

   
  Dresscode
  Er geldt op onze party geen dresscode, Overigens zou het wel heel leuk zijn als je in kerstsfeer of gala verschijnt. Maar waar het ons om gaat is dat je je vrij voelt om te zijn wie je bent.

   
  Entertainment
  Zoals de vaste bezoek(st)ers weten is het entertainment op onze party’s altijd van een hoog niveau. Om 20:15 uur en 21:15 uur zullen er wervelende shows worden gegeven.

  Contact leggen
  Misschien dat je iemand via het forum kent, maar niet weet hoe hij of zij er uitziet. Laat ons even weten wie je wilt zien, zodat wij je kunnen helpen om elkaar te vinden. Er staat iemand van ons bij de deur en we lopen ook rond in de club. Uiteraard is er de mogelijkheid in ons forum afspraken te maken over carpoolen of andere zaken.

   
  Veel interesse
  Na vele andere T* party’s hebben we in 2004 voor het eerst een Kerstparty georganiseerd. Dit bleek direct een groot succes. Nimmer hadden we daarvoor zoveel bezoekers. Uiteraard deden we dit in 2005 nog eens dunnetjes over. Opnieuw overtrof het bezoekersaantal alle eerdere party’s. Daarom rekenen we nu ook weer op jullie! Ook dit jaar zullen wij weer een gigantisch feest gaan bouwen in club Mystique.

   
  Informatie
  De locatie Mystique is bewust door ons gekozen. De combinatie van de mooie ligging, de schitterende entourage, de faciliteiten en de veilige omgeving zijn de redenen om dit jaar weer af te reizen voor een spectaculair feest in Mystique. De club is van oorsprong een parenclub. Dit is echter niet het thema van onze avond. Wij maken gebruik van de faciliteiten die de club ons biedt om een prachtig feest voor de T* gemeenschap te geven.

  Als je nog meer informatie wilt hebben, schroom dan niet om te mailen naar johnn@travestie.org subject=Travestie.org party, of naar info@travestie.org subject=Travestie.org party.

   
  Bezoek ook onze website www.travestie.org en www.transgender.nu en blijf op de hoogte van het transgendernieuws wereldwijd en in het bijzonder voor Nederland en België. Met 23 vrijwilligers uit 4 verschillende landen werken we een tolerantere T-wereld.

  We willen graag al je vragen beantwoorden.

  Tot ziens op donderdag 19 december, The X=Mass party van Travestie.org in Club Mystique te Rucphen.

  Parenclub Mystique
  Zundertseweg 84
  4715SC Rucphen
  Tel. 0031(0)165343280
  info@parenclub-mystique.nl
  www.parenclub-mystique.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here