Ik las het op de Web Site van het kerst feest. En na de overwinning van mij zelf om daar de Pride te gaan in Amsterdam gekleed als Tamara. Vond ik het belangrijk eens naar een feestje te gaan. Dit was de uitgelezen kans om ergen heen te gaan waar ze me toch niet kennen of herkennen. Met mensen die zich het zelfde voelen als ik. Omdat ik uit het hoge noorden kom is Rucphen even een flink afstandje om weer naar huis te rijden s’nachts. En ik voel mij nog altijd een beetje ongemakkelijk als ik gekleed als Tamara over straat ga. Dus ik heb een hotelkamer geboekt in Roosendaal.

Omdat de laarsjes die ik had besteld nog niet geleverd waren door mijn vrienden van de Post NL. Werd ik na wat ijsberen door de kamer verlost van mijn ongeduld. De bel gaat en ik spring een gaatje in de lucht. Snel passen en ben met de nieuwe laarsjes de auto in gesprint.

Eenmaal in het hotel aangekomen douchen en beginnen met mijn transitie naar Tamara. Ik wilde er toch goed uitzien natuurlijk. En een beetje geloof waardig als vrouw. De eerste keuring was langs de balie naar buiten. De dame was druk met bellen en ik sprintte bijna de auto in.

Ongemakkelijk loop ik bij Mistique binnen. Na een ongemakkelijk grapje van de portier was het ijs gebroken. De spelregels werden uitgelegd en na betaling ongemakkelijk schuifelend door de club op mijn nieuwe hakjes. Al gauw had ik door dat ik niet de enige was die probeerde alle vormen van manlijkheid uit te wissen met make-up en mooie kleding. Zo dapper allemaal en een fijne plek om even je zelf te kunnen zijn. Ik schok een beetje toen ik de heren in alleen boxer of slip rond zag lopen. Dit was even wennen voor mij. Waarschijnlijk omdat ik het nooit had verwacht. Na een paar wijntjes kwam ik ook wat tot rust en had een leuk gesprekje gehad net een van de vier dames uit Frankrijk. Zij zagen er zo mooi uit. En ze waren zo comfortabel met dansen en er zo vrouwelijk uitzien. Eerlijk was ik wel jaloers. Ik voelde mij ongemakkelijk en ben helemaal niet geoefend in vrouw zijn en mij zo gedragen. Niet dat het van mij verlangt werd in de club maar toch.

Ik raakte in gesprek met een leuk stelletje die mij complimenteerde over hoe knap ik er uit zag. Wat een heerlijk open gesprek. In het restaurant gedeelte ben ik aangeschoven bij een wat ouder stel die aan een bakje koffie zaten. Ik was onder de indruk dat zijn vrouw z’n supporter was van haar mans crossdressing. Ze vind het leuk om met hem te winkelen enz. Wat een leuk stel.

De entertainment was fantastisch. Ik vond het zo leuk. Tina Turner (Dancie uit Frankrijk), altijd geweldig en zij deed het super. En Whitney Housten (Selina uit Pearl België)gaat er altijd wel in. Zo knap en sexy. En de jongste van het stel die elke maand hier optreed vertelde ze deed het zo leuk (Janice La Jerve (Nederland). Vol energie! Hier heb ik echt van genoten.

Na een beste reis en een avond vol indrukken ben ik lekker terug gegaan naar het hotel. De balie juffrouw begroet mij vriendelijk en in plaats van weg rennen heb ik haar ook een fijne avond gewensten ben rustig naar mijn kamer gelopen. Geen idee of ze door had dat ik de zelfde persoon was die bij haar had ingecheckt.

Dit was een hele ervaring voor mij. De eerste keer dat ik echt met andere mensen heb gesproken. En heerlijk even mezelf geweest. Leuk om te merken dat je ergens zo verlegen heen te gaan en bijna comfortabel met jezelf weer terug komt.

Ik heb zo veel complementen gekregen voor het mezelf zijn. Dat was heel bijzonder. Daarvoor ben ik jullie allemaal heel dankbaar voor.

Liefs Tamara.

 

Vorig artikelTravestie.org / transgender.nu Kerst Party 2017
Volgend artikelFiona de Wilde wenst alle t-girls een muzikaal 2018

1 REACTIE

  1. Hoi Tamara,
    Leuk dat je dit zo geschreven hebt. Ook ik ben er al een aantal keren geweest en ja…ik schrok ook van de mannen in eerste instantie. Gelukkig gaan ze daar allemaal leuk met elkaar om en voelde me totaal niet ongemakkelijk. Ben uiteraard wel (uit pure nieuwsgierigheid) een paar keer gaan spieken in de achterste gedeeltes van de club maar Nee is nee en dat is mooi. Ben persoonlijk niet iemand die het gesprek start maar ik ontkwam er niet aan en voor dat ik het wist had ik hele gezellige gesprekken met andere meiden.
    Kortom….ik vind het erg leuk en wou dat ik al 24/7 als mezelf (vrouw dus) kon leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in