Mijn wereld verandert zeer snel en het lijkt wel of elke dag weer anders beleef. Inmiddels voel ik mezelf steeds zekerder en meer volwassen in de wereld van de travestie staan, en zijn er in de afgelopen tijd zo veel bijzondere momenten geweest, waarvan ik nooit had kunnen bedenken dat ik ze zou beleven. Tess is inmiddels uitgegroeid tot een echte T-Girl. Ik heb nu mijn eigen pruik en borstprothesen, prachtige BH’s en een tas vol nieuwe seks-speeltjes. Tess geniet volop van het leven!

Ik besef mezelf steeds meer hoeveel mijn (nieuwe) vriendinnen voor mij betekenen en hoe onze vriendschap ervoor gezorgd heeft, dat ik ben wie ik nu ben. Ik heb één hartsvriendin met wie ik alles deel, dat maakt haar zo bijzonder, ik noem haar Amor. Zij is een echte T-Girl, met heel veel travestie-ervaring. Vanaf het moment dat we elkaar leerden kennen in Rotterdam, trekken we veel met elkaar op, gaan samen uit, hebben lol met elkaar, kopen samen kleding, knuffelen met elkaar en we kunnen ook heerlijk kletsen over leuke mannen. Amor betekent heel veel voor mij, en als het zelfvertrouwen van Tess weer eens een deukje oploopt, weet ze mij altijd weer op het juiste moment uit dat dalletje te trekken. Inmiddels is het samen versieren van leuke mannen in de kroeg onze hobby geworden, waar zowel wij als de mannen heel veel lol aan beleven.

Enige weken geleden, kwam eindelijk het gevoel naar boven: nu ben ik klaar voor het dragen van borstprothesen. Ik liet voor het eerst in 50 jaar een van mijn diepste verlangens toe: het hebben van borsten en nu wil ik ze! Amor bood gelijk aan om met me mee te gaan naar een speciaal zaak in Amsterdam, en daar ging ik op pad met een gevulde portemonnee en was ik er helemaal klaar voor om mijn eigen borstprothesen en pruik te gaan kopen. Eenmaal daar aangekomen, werd ik geholpen door Lisette, een zeer lieve vrouw met een jarenlange ervaring in het aanmeten van borstprothesen en pruiken bij travesties. Uiteindelijk viel de keuze op maat 8 (cup D), passend bij mijn figuur. De losse tepels kreeg ik van Amor nog voor mijn verjaardag. O wat was ik blij en wat voelde die borsten geweldig, wat een sensatie! Tess groeide, Tess bloeide, Tess was ongelooflijk trots!
Door mijn ruime ervaring met het huren van verschillende pruiken, was de definitieve pruik snel gekozen en met een grote gevulde tas gingen we de winkel uit, op weg naar het centrum van Amsterdam, waar we af hadden gesproken met onze vriendin Amanda. Die middag met mijn twee vriendinnen lekker geshopt in Amsterdam en de dag hebben we afgesloten met een heerlijk etentje in een gezellig restaurant, waren we uren hebben zitten kletsen over kleding, de liefde, mannen, vrouwen en onze voorkeuren.

Amor, Amanda, Pauline en Tess, zijn een bonte verzameling van vier gekke meiden en omdat we alle vier zo verschillend zijn in onze travestie, passen we zo goed bij elkaar en vormen we een unieke combinatie. Inmiddels heb ik hen al een aantal malen ontmoet in de Mystique (een parenclub in Rucphen), waar we altijd worden ontvangen door Laura de fantastische gastvrouw van de Tranny Night, die van elke avond weer een spetterend feest van weet te maken. Deze drie vriendinnen wil ik zeker gaan uitnodigen bij mij thuis voor een ‘jurkjesmiddag’, zodat we mijn nieuwe appartement kunnen inwijden, maar bovenal om gezellig samen te tutten, elkaars kleding te passen en lekker te eten.

De vrouw Tess voelt nu zo vertrouwd en dat komt ook, omdat een beperkt deel van mijn kennissenkring (die zich buiten de wereld van de travestie bevindt) steeds meer hoort over Tess en haar avonturen. Die intieme kennissenkring zal ik hier niet verder benoemen, maar het zijn stuk voor stuk heel bijzondere mensen, die altijd zeer geïnteresseerd luisteren naar mijn verhalen en ervaringen. Door hun enthousiasme, bezorgdheid, luisterend oor en (soms kritische) vragen, leer ik veel over Tess en besef ik telkens weer hoe hard ik groei.

Ik zou eigenlijk aan de hele wereld willen laten weten hoe gelukkig ik ben. Maar ik besef ook, dat dat niet gaat en dat ik het bestaan van Tess alleen met zeer bijzondere mensen kan delen, zoals met Laura van de Tranny Night, met Lizzy de verkoopster van de Hunkemöller, die me aan twee prachtige BH’s heeft geholpen, met de verkoopster in de seksshop in Amsterdam, met Patricia van de pruikenverhuurzaak, met Lisette, die mijn borstprothesen gaf. Ook zij hebben er allemaal voor gezorgd dat Tess kan groeien, dat Tess kan liefhebben, dat Tess kan leven, dat TESS kan BESTAAN, dat IK kan BESTAAN!

Auteur: Tess

Heeft u interesse in borstprothesen klik op de link van onze adverteerder
www.contactbreastprosthesis.com

Vorig artikelTransman atleet naakt op de cover van ESPN.
Volgend artikelAmerikaanse federale rechter wijst de anti transgender wet af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here