Danny alias Gigi Extravaganza uit Turnhout presenteert haar act ‘Ushi met Chinese massage’ tijdens de preselectie auditie op 10 augustus a.s. in de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Danny:
Zo’n vijfentwintig jaar geleden was ik groot fan van bekende Vlaamse artiesten zoals Gaston en Leo en Nederlandse artiesten zoals André van Duin en Tineke Schouten.
Ik wilde ook graag komische acts ten tonele brengen en begon op kleine feestjes met hilarische lach acts. Mijn grootste voorbeeld was Tootsie een bekende travestie in België. Ik zocht toenadering tot haar en samen hebben we een nieuwe show bedacht en heel wat mensen buikpijn van het lachen bezorgt. Ook speelde ik drie jaar lang mee bij een bekende Belgische Show/Drag Queen groep.

Na enkele jaren heb ik mijn carrière solo voortgezet. Ik ben nu 45 jaar en laat mijn repertoire zien in binnen en buitenland. In het nieuwe seizoen van Belgium’s Got Talent krijg ik de kans de act ‘Ushi met Chinese massage’ voor een groot publiek te brengen. Ik hoop in november of december op VTM tijdens de live uitzending het publiek te imponeren met mijn beste show. Ik wil graag iedereen eens goed aan het lachen brengen want dat heeft onze maatschappij vandaag de dag hard nodig.

Ik ben enorm zenuwachtig en wil de komische show ‘Ushi met Chinese massage’ graag opdragen aan mijn mama die ik in 2008 verloor. Zij was een groot fan en hoopte Gigi Extravaganza ooit te kunnen zien op TV. Misschien is het een mooie afsluiting van mijn carrière of een nieuw begin naar meer.

Kijk naar Ushi met Chinese massage:
https://www.youtube.com/watch?v=uKksyEoNla0

Ushi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here