2 t/m 4 november Berlare België

België’s meest bekroonde showqueen groep komt uit Berlare, en dat zullen we geweten hebben. In het weekend van 2, 3 en 4 november, pakken deze klasse travesties naar jaarlijkse gewoonte uit met een gloednieuw spektakel in het cultureel centrum Stroming. Een avondvullende showrevue met glitter, glamour, dans, humoristische live sketches, en natuurlijk pluimen in overvloed. Samen met een 8 koppig professioneel showballet met diverse sytycd finalisten en onder leiding van Aline Wouters (bekend van dansschool The Move in Aalst), brengen deze dames u een avond lang in de sfeer van de Moulin Rouge, de Lido of Cirque du Soleil.  Ook dit jaar werd er niet op een euro meer of minder gekeken, om jullie een prachtig spektakel te brengen.  Naast twee comedy queens uit het Antwerpse, wordt speciaal voor dit weekend zelfs één van de grootste namen uit Amerika naar Berlare gebracht.  Skyla Versai behoort tot de top in de New York travestie scene, en zal de dames bijstaan met een paar van haar meest adembenemende acts.  Kom langs voor een gezellig avondje uit in Berlare met vrienden en familie. Vier je verjaardag, vrijgezellen, bedrijfsfeest of welke reden dan ook samen met ons tijdens een onvergetelijk weekend. Reserveer dus nu je tickets voor dit unieke spektakel via info@lesfemmesuniques.be of 0475/942054. 

Voorstellingen op vrijdag om 20.30u  zaterdag 20.30u en zondag 15.u

VIP 45€ plaats vooraan, ½ fles Champagne pp en hapjes in beide showdelen.

Guest 20€ voorbehouden plaast vanaf het midden tot achteraan.

Een voorsmaakje van wat u die avond mag verwachten kan u steeds bekijken in de foto’s en filmpjes op de website en facebook pagina van de dames zelf.

www.lesfemmesuniques.be                                                     www.facebook.com/lesfemmesuniques

CC Stroming is een gemeenschapscentrum met een uitgebreid eigen programma. Theater, muziek, tentoonstellingen, workshops Dorp 101, 9290 Berlare, België

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here