6 t/m 7 november Berlare België

België’s meest bekroonde showqueen groep komt uit Berlare, en dat zullen we geweten hebben. In het weekend van 6 en 7 november, pakken deze klasse travesties naar jaarlijkse gewoonte uit met een gloednieuw spektakel in het cultureel centrum Stroming. Een avondvullende showrevue met glitter, glamour, dans, humoristische live sketches, en natuurlijk pluimen in overvloed. Samen met een 8 koppig professioneel showballet, brengen deze dames u een avond lang in de sfeer van de. Ook dit jaar werd er niet op een euro meer of minder gekeken, om jullie een prachtig spektakel te brengen.

Kom langs voor een gezellig avondje uit in Berlare met vrienden en familie reserveren verplicht . Vier je verjaardag, vrijgezellen, bedrijfsfeest of welke reden dan ook samen met ons tijdens een onvergetelijk weekend. Reserveer dus nu je tickets voor dit unieke spektakel via info@lesfemmesuniques.be of 0475/942054.

Voorstellingen op zaterdag 20.30u en zondag 15.u

Let op! Volg de Covid 19 maatregelen strikt op.

Een voorsmaakje van wat u die avond mag verwachten kan u steeds bekijken in de foto’s en filmpjes op de website en facebook pagina van de dames zelf.

www.lesfemmesuniques.be                                                     www.facebook.com/lesfemmesuniques

CC Stroming is een gemeenschapscentrum met een uitgebreid eigen programma. Theater, muziek, tentoonstellingen, workshops Dorp 101, 9290 Berlare, België

Vorig artikelTransgender zorg in Nederland onder vuur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here