Het Britse mannenblad ‘Front Magazine’ komt samen met zijn lezers met een unieke peiling op de proppen: de verkiezing van de meest sexy transgender vrouw.

Het magazine, opgericht in de jaren negentig, onthulde de tien kandidates die het publiek, dat voornamelijk uit mannen bestaat, nomineerde voor de titel van meest sexy transgender vrouw. Bij de selectie, die onder meer bestond uit het Australische model Andreja Pejic en actrice Laverne Cox, werd rekening gehouden met de uitstraling en de persoonlijkheid van de vrouwen.

“We kunnen er niet meer omheen: transgendervrouwen nemen de entertainmentindustrie langzaam over”, zegt een woordvoerder van het mannenblad. “Met de verkiezing willen we hun succes vieren wat alleen maar positieve gevolgen kan hebben voor de hele transgendergemeenschap.”

Model

Uiteindelijk was het Talulah-Eve Brown die met het kroontje aan de haal ging. Het 23-jarige model, dat in 2016 net naast de titel van Britain’s Next Top Model greep,was de enige transgendervrouw die deelnam aan de Londense modeweek voor ontwerper Giles Deacon.

Bron: http://www.gva.be/cnt/dmf20171004_03112004/mannenblad-verkiest-de-meest-sexy-transgender-vrouwen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here