HASSELT – De Belgische travestiet Miss Bambi heeft bij de politie in Hasselt (Belgisch Limburg) aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging door Stefan Kerkhofs, de miljonair uit het spraakmakende tv-programma ‘Ja, ik wil een miljonair’.

Uit de Telegraaf 20-10-2000 Miss Bambi, die zich kortgeleden publiekelijk verbaasde over het feit dat Kerkhofs in de show een Nederlandse vrouw als bruid uitkoos terwijl hij een homo-verleden heeft, zegt door de Belgische miljonair te zijn geslagen op de rug en in het gezicht. Bij de aanval vielen een kleine honderd affiches op de grond. In de aangifte, die in het bezit is van De Telegraaf, vertelt Miss Bambi dat zij afgelopen woensdagavond nietsvermoedend in het centrum van Hasselt wandelde, toen zij plotseling van achteren werd aangevallen door Kerkhofs en zijn assistent. Ik was door de klap totaal verrast. Ik draaide mij om en voor mij stond een opgehitste Stefan Kerkhofs. Hij begon te schreeuwen naar mij en sloeg mij meermalen met zijn vuist in het aangezicht. Ondanks dat ik slagen probeerde af te weren heeft hij mij meerdere keren geraakt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here