Op de finale van Sense8 is het nog een paar weken wachten, maar Netflix heeft zojuist de officiële trailer onthuld. In deze korte video krijgen we een beter beeld van het nieuwe avontuur dat het achttal aan gaat.

Gecanceld

Het verhaal van Sense8 is inmiddels bekend. De Netflix Original zorgde er door de eerste twee seizoenen én een Christmas Special voor dat er een gepassioneerde en trouwe fanschare werd gecreëerd. Toen bekend werd dat Sense8 gecanceld werd kwamen zij dan ook in een hevige opstand.

Het resulteerde er in dat Netflix en de makers van de serie de koppen nog eens bij elkaar staken. Zij concludeerden vervolgens dat de fans een passend slot van Sense8 verdienden. Hoewel er vermoedelijk gehoopt werd op een compleet nieuw seizoen, werd er besloten dat er een afrondende film gemaakt zou worden. Deze verschijnt 8 juni op Netflix.

Trailer Sense8

Onlangs werd de releasedatum van de Sense8 Finale al bekend gemaakt en zagen we al wat eerste beelden van dit slot. Nu is de officiële trailer vrijgegeven, ruim drie weken voor de lancering. Natuurlijk zijn alle acht Sensates weer aanwezig; Capheus, Will, Sun, Nomi, Kala, Riley, Wolfgang en Lito. De sensates zullen elkaar nodig hebben om Wolfgang te redden.

De eerste twee seizoenen speelden zich over de hele wereld af en dat is één van de facetten wat Sense8 zo’n unieke serie maakte. Ook in de slotaflevering zijn weer verschillende steden bezocht. Onder andere de Europese steden Brussel, Parijs en Rome komen voor in het afrondende verhaal. Bekijk hieronder de officiële trailer van Sense8 Finale, met nieuwe beelden.

https://youtu.be/PHNo7HqmGyQ

Wat u eerder las op onze site

Sense 8 met een finale aflevering van twee uur.

De Netflix serie Sense8 eindigt in 2018 met een twee uur durende aflevering. Van over de hele wereld hebben fans van de serie hun teleurstelling uitgesproken over het naderde einde.

Co producer Lana Wachowski kondigde vandaag aan met een brief dat de show één eindaflevering van twee uur krijgt.

https://twitter.com/_/status/880497746225930240

Wat u eerder las op onze site

Sense 8 stopt na twee seizoenen

Netflix stopt na twee seizoenen met het sciencefictiondrama Sense8.

Een belangrijk deel van de serie is opgenomen in Amsterdam. Met als hotspot locatie het Rijksmuseum.

De filmopname werden in 16 steden in dertien landen opgenomen,

Het verhaal van Sense8 komt na 23 afleveringen tot een einde”, zegt content manager Cindy Holland van Netflix .

Acht mensen die elkaar niet kennen uit steden over heel de hele wereld beginnen dingen te ervaren die onverklaarbaar zijn voor iedereen.

Nomi een Amerikaanse transgender vrouw ervaart te kunnen communiceren met andere mensen in verschillende landen. De serie staat bol van romances en veel spanning,

Miljoenen hebben de het eerste seizoen van Sense8 bekeken.

Sense8 geproduceerd door Wachowskis’ Anarchos Productions en Straczynski’s Studio JMS, met Javelin Productions en Georgeville Television.

De hoofdpersonages in Sense8 zijn Capheus (Toby Onwumere), Kala (Tina Desai), Lito (Miguel Angel Silvestre), Nomi (Jamie Clayton), Riley (Tuppence Middleton), Sun (Donna Bae), Will (Brian J. Smith) en Wolfgang (Max Riemelt).

Serie is te zien op Netflix.com

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here