Travestie.org / transgender.nu Kerstparty
Op 29 december 2022 was het weer zover, na 2 jaar noodgedwongen te hebben moeten overslaan, mochten we dit jaar weer een kerstparty houden.
Om 14.00 gingen de deuren van Mystique, geheel in kerstsfeer, open en al direct kwamen de eerste gasten binnen.
Zoals altijd stond Johnn weer aan de deur om de gasten te verwelkomen en waar nodig wat uitleg te geven.
Zo langzaam aan vulde de zaal zich met gasten, de een nog feestelijker uitgedost dan de ander.
Ook werd het restaurant al goed bezocht met een koud buffet.
Het restaurant had een iets andere opstelling (door de maatregelen) waardoor de gasten niet meer zelf konden pakken, maar hun keuze netjes werd aangereikt door Hans (de onvolprezen kok van Mystique).
Vanaf ongeveer 17.00 werd ook het warm buffet geopend en ook dit werd door Hans keurig aangereikt aan de gasten. Het moet gezegd….zowel het koud als warm buffet zag er goed uit en – misschien wel belangrijker- het smaakte voortreffelijk………….. complimenten naar Hans (en zijn staf).
Intussen hadden de gasten elkaar en hun draai al wel gevonden en werden er – onder het genot van een drankje- leuke gesprekken gevoerd en een dansje gewaagd op de dansvloer.
Rond 20.15 werd door onze gastvrouw –samen met Johnn- de gasten een warm welkom geheten.
Onze gastvrouw benoemde het feit dat Travestie.org / transgender.nu inmiddels 24 jaar bestaat en dus volgend jaar een jubileum jaar is.
Johnn vulde dit nog aan met een oproepje dat het Forum van, voor en –belangrijk- door de bezoekers van de site is, dus om het forum levend te houden men werd opgeroepen om toch vooral op het forum te schrijven.
Aster was de hoofdartiesten wat een geweldige keus was. Ook werd er gehoor gegeven aan open podium deelname.
Whitney, die een medley aan kerstliedjes had ingestudeerd. Leuk om te zien was dat zij best wat gespannen haar optreden begon maar naarmate zij verder kwam steeds losser werd, niet in de laatste plaats door de bijval van de gasten, het publiek.
Wat ook heel leuk was, was dat tijdens de optredens er één van de gasten zich spontaan bij de gastvrouw kwam melden dat zij ook wilde optreden. Na overleg met de – overigens geweldige DJ, Ivar- over de muziek kreeg ook zij de kans.
Kortom, het showblok was door de artiesten en de (zeg maar even) ‘amateurs’ een goede show waar ieder zichtbaar van genoot.
Na het showblok wist Ivar door zijn goede muziekkeuze de dansvloer nagenoeg continue gevuld te krijgen en te houden.
Om 24.00 was de party alweer ten einde en kon men terugkijken op een zeer geslaagde avond.
We hebben niet echt geteld, maar hebben wel de indruk dat het iets drukker was dan voorgaande jaren, en zeker heel gezellig.
Hierbij ook zeker dank en complimenten naar Frank en zijn staf die geen moeite teveel was om onze party te faciliteren.
Nu op naar het 25 jarig bestaan.
Rest mij alleen nog ieder een zeer voorspoedig 2023 te wensen en hoop ieder de volgende kerstparty weer te zien.

Vorig artikelWetsvoorstel non-binaire geslachtsregistratie
Volgend artikelSilima borstprothese (Thuasne) nu beschikbaar voor transgender mensen op https://www.borstprothese4you.eu