Homofoben schoten afgelopen weekend 7 kogels in het Equality house in de Verenigde Staten. De muren waren beschilderd met haat teksten en er zijn vlaggen vernielt. Planting Peace president Arron Jackson  die in het huis woont hoorde lawaai rond de woning en belde de politie.

De organisatie die het huis exploiteert ontving afgelopen drie maanden een enorme hoeveelheid haatmails en doodsbedreigingen. De FBI meldt dat holebi en de transgender gemeenschap de laatste maanden slachtoffer is van de meeste haatmisdaden van alle minderheidsgroepen. De politie is op zoek naar de daders.

Wat eerder verscheen op onze website

9 juli 2016

Een acht jarig meisje ging enige maanden geleden samen met haar ouders op zoek naar geld voor een transgender huis naast het Equality House in Topeka Kansas. avery jackson topeka kansas transgenderhuis

Tegenover het in 2013 gerealiseerde Equality huis staat de woning van de meest homofobe kerkclan de Westboro Baptist Church. Het kerkgenootschap staat bekend op hun denigrerende betogingen op begrafenissen van holibi’s en transgender mensen. Hun voortuin staat vol met haatboodschappen tegen holebi’s en transgenders.

Het transgender meisje Avery Jackson verzamelde met de organisatie Planting Peace de eigenaar van het Equality House geld in om het huis naast het holibi huis te kunnen kopen. Het Equality house heeft de kleuren van de holibi vlag.
Een Amerikaanse man schonk 63000 dollar en Planting Place kocht het naastliggende huis en schilderde het samen met transgenders en holebi’s in de kleuren van de transgender vlag.

Avery is waanzinnig gelukkig en vierde uitbundig haar triomf tijdens de feestelijke opening.
Het transgender huis is een veilige thuishaven voor transgenders en interseksuele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here