Het is al weer een paar maanden geleden dat onze voorzitter Lisa van Ginneken heeft verteld dat ze per 1 april 2021 gaat stoppen als voorzitter bij Transvisie. We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten, maar het is helaas nog niet gelukt een opvolgend voorzitter voor haar te vinden.

Transvisie is dan ook op zoek naar een voorzitter voor het bestuur. Als voorzitter ben je het gezicht van de organisatie. Vanwege het belang van representatie ben je zelf een transgender persoon. Je denkt en handelt verbindend, strategisch en professioneel. Je bent initiatiefrijk en gericht op samenwerking. Het belang van transgender personen en hun naasten gaat je aan het hart. Zie onze volledige vacature-omschrijving voorzitter-bestuur.
Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar interne-organisatie@transvisie.nl

Transvisie is een organisatie die zich inzet voor mensen en kinderen met vragen rond hun genderidentiteit en voor hun familie, naasten en relevante omgeving. Transvisie is formeel een patiëntenorganisatie.

Transvisie heeft als rechtsvorm een stichting, met een bestuur en statuten en ontvangt voor haar activiteiten een subsidie van het ministerie van VWS. Daarnaast ontvangt Transvisie donaties en giften en heeft inkomsten uit de verkoop van producten en diensten.

Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. Veelal zijn dit ervaringsdeskundigen, die op de een of andere wijze gerelateerd zijn aan de doelgroep.

Bron: www.tranvisie.nl

Vorig artikel‘Alles is nu‘ documentaire over Marvel Harris
Volgend artikelDe vraag naar transgenderzorg neemt toe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here