Elke tweede donderdag van de maand vindt u in parenclub Mystique een groot, spraakmakend travestiefeest. De eerst volgende party is 10 augustus a.s.

Iedereen is welkom, spektakel is verzekerd. Reserveer deze avond in uw agenda en kom sfeer proeven en genieten in onze club. Steel de show in een spraakmakende outfit; er zijn kaptafels, afsluitbare kastjes , douches en wastafels beschikbaar voor een outfitwissel.

Feest met ons mee en verkeer in erotische sferen waar het verschil tussen man en vrouw volledig vervaagt. Let wel, voelt u zich niet verplicht (als travestie) te verkleden.
Travesties krijgen een gereduceerde inkomprijs.

Onze unieke, drukbezochte party kenmerkt zich door een gezellige, tolerante sfeer. Iedere maand kunt u genieten van live entertainment van Drag Queens en Drag Kings uit binnen- en buitenland. Met veren en pluimen brengen zij u op hilarische manier aan het lachen en in vervoering.

The Tranny Night kent een ‘Open Podium’ programma waarin ook u in de spotlights kunt staan. Het showspektakel staat gepland tussen 20:15 uur en 21:15 uur.
Onze weergaloze DJ zorgt voor trendy dance en trance muziek en laat u swingen op de dansvloer. Onze Chef Kok verzorgt een heerlijk dinermenu en er is een uitgebreid salade buffet beschikbaar.

Artiest: Danity Grace voormalig miss Travestie België 2014
Een winkelier of webshop richt iedere maand een winkel in met producten zoals kleding,
Shop: www. fetishcompany.nl

Tevens kunt u de weldaad ondergaan van een gratis relaxmassage door onze professionele masseur of masseuse. Het buiten zwembad en de whirlpool zijn de gehele middag en avond open. De sauna is tot 16:30 uur toegankelijk.

Ben erbij en breng uw vriend of vriendin mee. We garanderen u een fantastische middag en avond uit. Reeds 16 jaar elke maand het grootste travestie feest van West Europa.

Let op:
Travesties die als “koppel” met een man binnen komen, worden gezien als travestie met een alleengaande heer en dus niet als paar!
Bent u winkelier en wilt u een winkel inrichten op de Tranny Night neem dan contact met ons op.

In december is de Tranny Night op de tweede en vierde donderdag van de maand. Check ‘Kerstparty’ op www.travestie.org en programma www.parenclub-mystique.nl
Club Mystique hanteert een streng anti drugs beleid; gebruik en handel worden niet getolereerd.

www.parenclub-mystique.nl
info@parenclub-mystique.nl
Zundertseweg 84
4715SC Rucphen The Netherlands
Open: 14:00 uur t/m 1 :00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here