In het holst van de nacht eind december 2015, toen de nachten het langst waren, ben ik uit mijn ei gekropen, zodat niemand me kon zien. Zo piep jong, zo kwetsbaar was ik, nu ruim twee maanden geleden. Na maanden wikken en wegen, nam ik intuïtief een beslissing: ik ga naar buiten toe! Via internet had ik The Moods bar gevonden in Rotterdam, een stad die ik redelijk goed ken en die me vertrouwd is.

Daar moest het dus gaan gebeuren, in een onbekende bar, helemaal alleen op pad met mijn rugzakje gevuld met uitdagende vrouwenkleding en mijn hakken, met als doel mijn ultieme fantasie werkelijkheid te laten worden, en om het antwoord te vinden op de twee meest prangende vragen: kan ik in mijn sexy outfit en op mijn hakken een man verleiden? En hoe zou het voelen om echt in die vrouwenrol te zijn en om als ‘vrouw’ de liefde met een man te bedrijven?Tess ervaringsverhaal1

De deur ging voor me open, en ik stapte naar binnen toe. “Wat is je naam?” “Tess” kwam er aarzelend uit, ik was nog geheel onwennig om die nieuwe naam te gebruiken voor mijn nieuwe vrouwelijke ik. Ik besloot aan de bar te gaan zitten en was nog steeds in mijn mannenkleding. Wat nu?? Ik zag een klein aantal travesties, twee zaten gezellig aan de bar te kletsen, en één van hen zat alleen op een bankje. Ze zag er spannend uit, ze wond me zelfs een beetje op in haar sexy outfit. Ik ging met een bonzend hart naast haar zitten, en keek haar zo nu en dan aan. Niet te lang, want dat was nog eng. Ze bleef rustig zitten. Ik sprak haar aan, ze sprak Engels, dat hielp me over een drempel heen. Ze was zeer lief en innemend. Ik zei tegen haar, dat ze er mooi uitzag en dat ik ook dergelijke kleding bij me had. “Shall I change my clothes?”, vroeg ik aan haar, “of course” zei ze. Aangemoedigd door haar rustige en overtuigende houding begaf ik me naar het toilet om mezelf om te kleden. Een maal klaar keerde ik op mijn hakken en gekleed in een strakke body en rokje terug naar het bankje en ging weer naast haar zitten. Ze was voor mij op dat moment het enige baken van vertrouwen. Ze lachte lief naar me, ze hielp me om mijn eerste angsten te overwinnen, mijn hart bonsde, ik was voor het eerst in het ‘openbaar’ en toonde mezelf als ‘vrouw’ aan de andere aanwezige mannen en ‘vrouwen’.labirinth

Ik klampte me aan haar vast, en we dronken wijn aan de bar samen. Ze kwam uit Portugal en woonde in Rotterdam. Gelukkig was haar Engels goed te verstaan en we raakten gezellig aan de klets. Ik had geen aandacht voor mijn omgeving, daarvoor was het veel te spannend en nieuw.

Ze droeg een pruik van zwart haar, had sexy kleding aan en ze had een verleidelijk sexy slank figuur. Ik voelde me geheel op mijn gemak bij haar en dat kwam door haar uitstraling en geweldig ogen, zo lief zo gevoelig, zo’n mooi mens. Ik droeg geen pruik en gebruikte geen make-up, waardoor mijn bovenkant mannelijk bleef en de onderkant, door mijn kleding, vrouwelijk toonde en zo voelde ik me ook. Ik ben zeer tevreden met mijn lichaam en gezicht, dus waarom zou ik dat veranderen.

Later op de avond liet ze me de bovenverdiepingen zien, waar de ruimtes zijn om te ‘cruisen’, te ontspanning, of om samen lekker porno te kijken. Ik was verbaasd, dat ze me opwond en eenmaal boven hadden we heerlijke seks samen, en met ons spel trokken we mannen aan. Ik werd bekeken, en mannen stonden zich aan ons op te geilen, dat ging dus heel gemakkelijk!

In de daaropvolgende 5 weken ben ik elke zaterdagavond naar dezelfde bar gegaan, en voelde me steeds meer vertrouwd op die plek, waar mijn nieuwe leven was begonnen. Ik ontdekte, dat ik makkelijk contact kan maken met mannen en ‘vrouwen’, ondanks mijn slechthorendheid. En ik had ontdekt, dat ik mannen kan opwinden in mijn sexy outfit en dat seks hebben met een man in mijn vrouwenkleding wel heel bijzonder was. Heel leuk om te ervaren was dat geen enkele avond met de andere te vergelijken was. Ik heb met veel verschillende mensen gesproken, en heb daardoor heel veel van ontdekt ook over mezelf. Gaandeweg besefte ik, dat ik eigenlijk meer behoefte heb aan een leuk gesprek, dan de seks met een man, waar ik zo naar verlangd had.

Het dragen van mijn vrouwenkleding is inmiddels zo ‘gewoon’ geworden, maar het gevoel blijft steeds heel bijzonder. Kort geleden werd ik door een ‘vriendin’ uitgenodigd om samen met haar en een andere ‘vriendin’ in de Mystique een echte travestie avond ‘Tranny Night’ te bezoeken ‘elke tweede donderdag van de maand’. Wat een ervaring! Al die verschillende prachtige mensen met hun eigen verschijningen en verhalen. De optredens waren geweldig, ik keek mijn ogen uit en genoot van de gezellige sfeer. Op die avond ook leuke bijouterieën gekocht en een sexy lakrokje, lekker gedanst en samen met mijn ‘vriendinnen’ gebubbeld in het grote bubbelbad. Heerlijk!! Helemaal genieten!!hhave a wonderful weeken

En nu bekruipt me de vraag: zou ik toch een pruik willen dragen en make-up gaan gebruiken?? Doorgaans krijg ik heel positieve reacties zoals ik mezelf ‘crossdress’ : “heel leuk je bent mannelijk van boven en vrouwelijk voor de rest”.
Ik weet nu niet hoe mijn vrouwelijke ik zich verder zal ontwikkelen, misschien heb ik over een jaar een nieuwe stijl ontwikkeld, heb ik 5 pruiken in de kast staan en puilt mijn badkamer uit van de make-up. Ik heb geheel geen spijt dat ik uit mijn ei ben gekropen, en dat ik me geheel door mijn intuïtie en gevoelens heb laten leiden. Maar bovenal blijft voor mij de meest bijzondere en prachtige ervaring, dat ik zo snel lieve mensen heb ontmoet, die met dat kwetsbare kuikentje wilde optrekken.

Tess

Vorig artikelMeer dan één transgender moord per dag
Volgend artikelWat is een gender? ‘Mindshakes’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here