Ophef in de rechtbank van Arnhem vanmorgen. Een verdachte moest met geweld uit de rechtszaal worden gehaald nadat hij had gehoord dat hij langer in voorarrest moest blijven.

De 29-jarige Ferit V., verdachte in de zaak rond de dood van een 32-jarige Venezolaanse transgender, een prostituee, ging helemaal door het lint toen hij het tussentijdse vonnis hoorde. Hij beklaagde zich steeds feller over het onrecht dat hem zou zijn aangedaan.

‘Levend begraven’

“Ik heb diegene niet aangeraakt. Ik kan niet meer ademen, ik ben levend begraven voor iets dat ik niet heb gedaan.” Uiteindelijk werd hij door drie man parketpolitie op tafel gelegd, in de boeien geslagen en afgevoerd.

Ook zijn familie, op de publieke tribune, protesteerde luidkeels tegen het besluit van de rechter.

Moord op transgender

De Venezolaanse transgender werd eind september 2017 dood gevonden in een woning aan de Van Oldebarneveldstraat in Arnhem.

  1. ontkent dat hij de hand heeft gehad in de dood van het slachtoffer. De transgender had ernstig hoofdletsel, maar later werd ook een levensgevaarlijke hoeveelheid drugs in haar bloed gevonden. Volgens V. zijn hij en het slachtoffer overvallen door drie mannen.

Bron: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4583301/moordverdachte-met-geweld-uit-rechtszaal-gehaald-ik-ben-levend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here