Zolita maakt muziek vanuit haar feministisch perspectief. Met haar nieuwe single en zelf zelfgeproduceerde muziekvideo, “Fight Like a Girl” valt de 22-jarige pop ster uit Californië VS op. 

‘Op deze wereld is ruimte voor iedereen, ben je vluchteling, trans, heb je maatje meer of minder  of behoor je tot de LGBT community’ ik kom voor je op zegt Zolita in een interview.  Als politiek activiste strijdt ze in de gemarginaliseerde wereld voor diversiteit in onze samenleving. Met woorden als ‘Mijn lichaam, mijn keuze, mijn rechten, mijn stem,’ zet ze een krachtig statement met als doel ‘zelfbeschikking over je eigen lichaam en geest’

Met haar album uit 2015 waarin haar virale tracks ‘Explosion’ en ‘Holy’ zijn opgenomen bracht ze haar debuut album Immaculate Conception uit. Het album met het onderwerp queer sexuality werd miljoenen keren op YouTube bekeken.

https://www.youtube.com/watch?v=WWcvcfpqs08

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here