De VPRO werkt momenteel aan een nieuwe documentaireserie van Michiel van Erp, die komend voorjaar op NPO1 te zien zal zijn. Het programma gaat ‘Dit Zijn Wij’ heten en laat aan de hand van acht afleveringen, met allemaal een eigen thema, een portret zien van het hedendaagse Nederland:
• hoe leven we hier
• wat vinden we belangrijk
• hoe gaan we met elkaar om? Visagie012

We willen Nederland in al haar diversiteit en kleurrijkheid laten zien, met de nadruk op de dingen die ons binden, in plaats van de dingen waarin we van elkaar verschillen.
Een voorbeeld: voor de aflevering over hoe we in Nederland trouwen volgen we een stel uit Spakenburg, twee jonge lesbische vrouwen en een Marokkaans stel op weg naar de grote dag.

In een uitzending over hoe we in Nederland met ons uiterlijk bezig zijn, willen we zoveel mogelijk mooie opnames maken van mensen die op wat voor manier dan ook met hun uiterlijk bezig zijn: bij de kapper, de schoonheidsspecialist, de sportschool, de kledingzaak, thuis of bij vrienden een spray tan-party organiseren, etc.

Het leek ons erg mooi om ook vijf à zes mannen op te nemen in een compilatie van mannen die zich opmaken voor een avond als vrouw. Daarvoor zijn we op zoek naar travestie-mensen die het geen enkel probleem en zelfs leuk vinden om aan een tv-programma met een beoogd miljoenenpubliek mee te werken terwijl ze kleding uitzoeken en hun visagie doen voor een avondje uit.

Ben of ken jij degene die zich hierin herkent, neem dan contact op met Anne-Will Fisser van De Familie Film & TV, anne-will@defamilie.net.

Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groeten,

Anne-Will Fisser

E-mail: anne-will@defamilie.net
De Familie Film & TV

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here