Na lang aarzelen zijn ze besteld: twee heerlijke grote of misschien wel te grote borstprothesen. Cup G, ja dat moet ik gaan proberen. Een mooie aanvulling op mijn verzameling van D, E en F cups. Mijn obsessie voor borsten hoort bij me en is er altijd al geweest. Als kind dacht ik al, ‘waarom heb ik die niet?’ Verdere verlangens naar mooie borsten drukte ik 50 jaar lang behendig weg en liet me (af)leiden door werk, gezin en andere verplichtingen, die het leven aan mij gaf. Wel had ik veel aandacht voor vrouwen met mooie grote borsten, maar mijn obsessie hield ik verder meestal geheim.

Mijn eerste borstprothesen heb ik gekocht bij Mariposa, toen nog gevestigd in Osdorp. Ik ging er een aantal jaren geleden heen samen met een hele goede en ervaren travestie vriendin. We bevonden ons in het walhalla…… pruiken, prothesen, kleding, accessoires; alles waar we naar verlangden was daar aanwezig. Daar probeerde ik voor de eerste keer zelfklevende borstprothesen uit van het merk Amolux Diamond en ik twijfelde tussen maat 8 of 10. Het werd uiteindelijk maat 8 onder het motto ‘laten we daar maar eens mee beginnen, dan zien we later wel of ik een nog grotere cup aankan’. Omdat ik net jarig was geweest kreeg ik de bijbehorende tepelset van mijn vriendin kado. Oh wat was ik gelukkig die dag!

Mijn borstenleven was nu begonnen, maar dat gaat natuurlijk niet lukken zonder een bijpassende BH. Mijn eerste BH kocht ik bij Hunkemöller in Amsterdam. Enigszins nerveus stapte ik daar de winkel binnen. Gelukkig werd ik geholpen door een vriendelijke dame, die me ook begeleidde naar het pashokje. Ik keek in de spiegel en daar stond ik dan als een vrouw BH’s te passen, een diep verlangen werd werkelijkheid, in mijn geval een beugel BH met cup maat 85E. Bij het afrekenen zei ze ook nog: ‘U kunt lid worden van Hunkemöller, dan kunt u punten sparen en korting krijgen bij de volgende aankoop’. ‘Nou laten we dat maar doen, want ik zal hier nog vaker komen’, zei ik en dat wist ik eigenlijk wel zeker. De prothesen met een bijpassende mooie BH maakte van mij direct een complete vrouw en Tess werd geboren.

De zelfklevende prothesen van Amolux bevielen me prima, en ik heb er veel leuke mannen mee verleid. Zelfklevend wil zeggen, dat de prothese tijdens het dragen niet verschuift, maar bij normaal gebruik niet blijft zitten zonder een BH te dragen. Een jaar later ontstaat er een nieuw verlangen: zou het ook mogelijk zijn borstprothesen te dragen zonder BH, zodat ik topless kan zonnen en zwemmen? En ja hoor Laura Day van www.contactborstprothese.com had daar direct een pasklare oplossing voor: ‘dan moet je Aphrodite borstprothesen nemen’. Dit type prothesen bevestig je aan je lichaam met behulp van medicinale lijm en ze zitten dan zo stevig vast dat een BH niet meer nodig is. Daarbij komt dat de tepel in de prothese is verwerkt, wat een behoorlijk sexy uitstraling heeft. Ik was mijn verlangens niet meer de baas, en bestelde bij Laura een set Aphrodite borstprothesen maat L met de bijbehorende lijm. Het volgende experiment kon beginnen, en mijn vrouwelijkheid kreeg een nieuwe dimensie. Het dragen van kleine truitjes en doorkijkblousejes werd nu werkelijkheid. Gedreven door het succes, wilde ik een nog grotere cup. En Laura stuurde me ook de volgende Aphrodite set toe, nu de felbegeerde maat XL. Ik ontdekte dat de Hollister lijm prima werkt, als je de prothesen de eerste 2 à 3 uur met een BH draagt. Tijdens hevige transpiratie laten deze prothesen wel los en doet de lijm zijn werk niet meer en daarom neem ik bij deze prothesen altijd een BH mee voor het geval dat.

Begin 2020, kreeg ik steeds meer het verlangen om in het dagelijks leven als vrouwelijk geklede man ook borstprothesen te gaan dragen, zodat ik me nog vrouwelijker zou gaan voelen en mijn kleding nog beter tot zijn recht zou komen. De volledig vrouwelijke Tess met pruik en make-up is meer voor de speciale gelegenheden, een verjaardag, jurkjesmiddag met vriendinnen of avondje uit. Mijn mannelijke verschijning in vrouwenkleding bevalt me intussen prima, maar eigenlijk horen daar ook iets kleinere borsten bij, want als vrouwelijke man hoef ik niet direct op te vallen met een set mega hooters. Toevallig had Laura Amolux Diamond prothesen in de aanbieding en maat 6 werd naar mij opgestuurd. Een nieuwe serie BH’s met cup maat 85D werd ook snel gekocht, in allerlei mooie vormen en kleuren. Een vrouwelijke man met borsten toont zich aan de buitenwereld, en ik krijg ook nog allerlei leuke reacties. Ook mijn kledingstijl ontwikkelt zich nu snel van ordinair/netjes naar meer netjes/beschaafd. Veel T-Girls maken deze ontwikkeling door. In het begin wil je alle grenzen ontdekken en voel je geen remmingen, niets is dan te gek. Daarna komt er toch meer en meer het besef van wat echte vrouwen wel en niet dragen en wanneer.

Aangewakkerd door een groeiend zelfvertrouwen, wilde ik als vrouwelijke man nog grotere borstprothesen gaan dragen. En weer werd Laura geraadpleegd, maar deze keer adviseerde ze mij zelfklevende Amoena Contact 3E Comfort borstprotheses aan te schaffen. Deze hebben een nog groter draagcomfort dan de Amolux Diamond, zijn ook zelfhechtend en passen wat pasvorm betreft doorgaans beter in een BH. De volgende bestelling werd door mij online geplaatst op de eerdergenoemde website, en door de perfecte service kwamen de nieuwe Amoena prothesen (maat 8) snel in mijn bezit. Ditmaal kreeg ik ze als verjaardagskado van mijn lieve vader, want hij vindt dat ik er mooi uit moet zien.

De nieuwe Amoena prothesen bevielen prima; ze dragen inderdaad zeer prettig en het voelt alsof je echte borsten hebt. Het zal inmiddels niet meer verbazen dat niet lang daarna ook een nieuwe set Amoena prothesen maat 10 bij mij thuis werd afgeleverd. Ik gebruik de prothesen met bijpassende BH’s nu dagelijks en kies ze uit zoals ik me voel: soms de grote, soms de kleinere variant en ook afhankelijk van de kleding die ik wil dragen.

Met de laagste prijs bij Laura was de keus voor www.contactborstprothese.com of www.zelfhechtendeborsten.nl weer snel gemaakt.

En je raadt het al: vorige week klonk weer de deurbel, en weer werd er een pakket van Laura bij me afgeleverd. Zij begon zich inmiddels wel af te vragen wat ik met al die borsten deed. Gespannen nam ik de grote doos in ontvangst, gevuld met de mij lang gekoesterde wens, de Amoena prothesen maat 12. De bijpassende BH (cup 85G) had ik vooraf al gekocht bij mijn favoriete BH-zaak. En vandaag was het dan zover, vol trots liep ik met mijn grote borsten het winkelcentrum in, deed mijn boodschappen bij de supermarkt en wandelde oh zo gelukkig weer naar huis. Ja inderdaad, ze zijn groot, heel groot maar niet te groot. Ze zijn fantastisch gegroeid!

Auteur: Tess

Vorig artikelX op de geboorteakte voor non-binaire personen
Volgend artikelIn het Nederlands beschikbaar: The Gender Quest Workbook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in