Ontspannen sta ik thuis voor mijn opmaakspiegel en breng de laatste make-up aan. Inmiddels is dat een routineklus geworden, een standaardprocedure van 45 minuten, die meestal snel het gewenste resultaat oplevert. Ik kijk met volle tevredenheid naar Tess in de spiegel, ze mag weer op stap vanavond en wel naar een heel bijzondere happening in Breukelen, ditmaal is Club Organza the place to be. Ik zoek twee sexy setjes uit voor die avond, die volgens de aankondiging om 21:00 zal beginnen en om 03:00 zal eindigen. Het is hoogzomer en zeer warm buiten, als ik om 19:30 gekleed in een short en hemdje mijn auto instap. Het is een uur rijden naar de club, maar Ramon had me gevraagd een halfuur eerder aanwezig te zijn, zodat ik alvast kennis kon maken met het team. De airco in mijn auto draait op volle toeren.

Ramon organiseert stoute seksfeestjes, en via via ben ik onlangs met hem in contact gekomen. Deze Ramontiek feestjes staan voor klasse en stijl en worden ook wel swingerfeestjes en/of gangbangs genoemd en zijn zeer gewild en populair bij mannen, vrouwen en stellen.  Ramon heeft in de afgelopen jaren een geweldig team van mooie meiden samengesteld en deze zeer aantrekkelijke dames houden zelf ook wel van een feestje, wat blijkt uit de zeer positieve reacties op internet. Privé-seks is meestal niet mogelijk, maar het groepsgebeuren geeft zo’n gangbang met al zijn bijzondere facetten wel een heel bijzonder karakter. En dat kon ik weten, omdat, voordat Tess bestond, ik als man veelvuldig gangbangs heb bezocht, vaak georganiseerd door Mariska, een Braziliaanse schoonheid woonachtig in België. Het was op die momenten, dat ik de ruimte vond om mezelf te kunnen zijn, geheel los van alle dagelijkse beslommeringen van een zeer drukke baan en een gezin. Ik liet me graag omringen door de mooie dames en genoot intens van hun eindeloze liefde en aandacht. Daar ontdekte ik mijn seksualiteit, mijn aandacht voor mannen en liet ik mijn diepste gevoelens en verlangens eindelijk toe. Tijdens de party’s van Mariska, was er vaak ook nog tijd om met elkaar te praten en elkaar beter te leren kennen. Ik zoog de informatie op en probeerde me voorstellen hoe het zou zijn om als vrouw een gangbang te ondergaan.

Langzamerhand ontdekte ik, dat ik op de party’s meer gericht was op de mannen dan op de meiden en dat werd nog duidelijker toen Mariska op het idee kwam om bi-party’s te organiseren speciaal voor biseksuele mannen. Voor die gelegenheden nodigde zij Debby uit, een beeldschone transseksuele vrouw (shemale) uit Antwerpen. Ik voelde me zeer tot Debby aangetrokken en genoot intens van haar liefde en lichaam. Ik was dus toch biseksueel, maar dat wist ik toch al, of toch niet? In een eerder verleden had ik wel eens seks met mannen gehad, maar dat was leuk voor de afwisseling en was zeker geen must geworden. Of durfde ik nu pas mijn biseksuele gevoelens toe te laten, en zag ik nu eindelijk in, dat ik geen standaard heteroman was.

Tussen al het vrouwelijk schoon voelde ik me ook zeer kwetsbaar, temeer omdat de relatie met de dames uitsluitend bestond tijdens de party’s. Het waren geen gelijkwaardige relaties, dat begreep ik heel goed. De datum van de aangekondigde party bepaalde het volgende moment, wanneer ik weer mee kon doen. Ik had niets in te brengen. Ondanks dat, bleef ik de party’s van Mariska bezoeken en vele kilometers heb ik ’s nachts afgelegd over de vaak slecht begaanbare Belgische wegen. Mijn zoektocht ging door en wat mij steeds duidelijker werd, is dat ik me steeds meer verbonden begon te voelen met Mariska en haar vriendinnen. “Je zult toch vrouw zijn!” was een veelvuldige gedachte “en al die mannen kunnen plezieren met je lichaam. Dat waan je jezelf toch in de hemel”. Ik droomde er vaak van, om daar ook te kunnen liggen en overdonderd te worden door de mannen en al hun aandacht en liefde. Om ook dat machtsspel te mogen spelen en na afloop de deur dicht te gooien en lekker als meiden onder elkaar te dollen en na te kletsen. Zou dit ooit voor mij zijn weggelegd?

Gelukkig gaven de dames mij vaak de gelegenheid om aan het eind van de show samen met hen te douchen. Dat was voor mij het belangrijkste moment van de party. Zo kon ik mezelf wanen ook even bij de meiden te horen, om ook even ‘vrouw’ te zijn of althans me zo een beetje te voelen. Gaandeweg kreeg ik steeds meer contact met Mariska en in mijn diepste dromen en verlangens wilde ik haar zijn. Vaak denk ik terug aan deze momenten in de hemel, omdat ik toen al ‘mijn vrouw zijn’ begon te ontdekken en toe te laten. Maar het zou nog negen maanden duren, nadat ik de laatste gangbang had bezocht, voordat ik een panty aantrok en de hel losbrak. Er was geen houden meer aan, ik kocht body’s, netkousen, shorts, strings, hoge hakken: een vrouw werd geboren! Tess werd geboren!

Volgens mijn planning kom ik op tijd aan bij club Organza en ik wacht nog even buiten op de parkeerplaats in de zengende hitte van de vroege avond. Er arriveren nog meer auto’s en ik zie een paar mooie blondines uitstappen, die zich naar de ingang begeven. Ik besluit ze achterna te gaan. Ik voel de spanning in me opkomen. Ik zal kennis gaan maken met Ramon en zijn team, die vanavond een spetterende Wonderland party zullen geven, waar de wonderen de wereld niet uit zijn en dit keer mag ik meedoen als vrouw! Op de site ramontiek.nl had ik gezien welke 15 beeldschone engeltjes aan deze gangbang zouden deelnemen. Ik stond voor vanavond niet aangekondigd op de website, maar mocht als mystery guest mee doen, als een soort van try-out en om kennis te kunnen maken met het team.

Als ik de voor mij vertrouwde club binnen loop, word ik door Ramon uitbundig begroet en ontvangen. In een kleine en warme ruimte omringd door vier engeltjes, trek ik mijn sexy rode jurkje en zwarte netkousen aan, en check het geheel nog even in de spiegel. Tussendoor stel ik me voor aan de dames en ik word spontaan begroet en gekust, het voelt direct goed. Eindelijk sta ik nu aan de goede kant, want straks gaan we samen de mannen ontvangen en gaan we hen een onvergetelijke avond bezorgen. Het dringt nog niet helemaal tot me door, maar ik ben nu onderdeel van dit bijzonder mooie team. Weldra maak ik kennis met de andere meiden en start de kick-off vergadering geleid door Ramon. Alle meiden dragen vleugeltjes en zijn dus echte engeltjes geworden. Als T-girl op hoge hakken krijg ik direct de aandacht van de groep en voel me steeds meer op mijn gemak.

Vanaf 21:00 komen de mannen binnen, ze kijken om zich heen en begroeten de meiden. Sommigen werpen me een blik toe, anderen lopen langs me heen. Ik had dit ook niet anders verwacht. Wonderland is een party voor heteromannen, die speciaal komen voor deze beeldschone dames, en niet voor een T-Girl. Stiekem hoop ik, dat er ook biseksuele mannen bij zullen zijn, die hun fantasieën met mij willen delen, maar dat het merendeel van de aandacht naar de meiden zou gaan, was me duidelijk.

Vlak voor de officiële start, worden er nog glittertjes aangebracht op mijn wangen en krijg ik duivelsoortjes aangereikt, die ik nog snel op mijn hoofd bevestig. En dan roept Ramon ons op om op het podium te gaan staan, ik twijfel en kan nog steeds niet geloven dat ik er nu echt bij hoor. En ja, daar sta ik dan op het podium omringd door 15 beeldschone engeltjes, de zaal inkijkend, waar zo’n kleine honderd mannen zich voor het podium hebben verzameld en reikhalzend uitkijken naar al dat vrouwelijke schoon. We worden een voor een door Ramon aangekondigd en ik voel de spanning en opwinding in mijn lichaam stijgen, mijn hart klopt snel als mijn naam door de luidspreker schalt. Op dat moment loop ik naar voren en draai behendig om de danspaal en gebaar naar de mannen met twee handkussen. Na de aankondigingen kan de party beginnen. De mannen vinden automatisch hun weg en willen geen seconde verliezen. De dames worden weldra overstelpt met grote ladingen liefde en aandacht.

Te midden van het wilde feestgedruis, trek ik de aandacht van een biseksuele man, die ik even de hemel laat zien. Met mijn acties trek ik op mijn beurt de aandacht van de meiden die mij kunnen zien, en tot mijn verbazing komen er meer bischierige mannen over de dam en ik geniet met volle teugen van hun liefde.  Eindelijk ben ik op de plek waar ik zo intens naar verlangd heb, liggend tussen de meiden bedrijf ik de liefde met andere mannen, ik voel me op en top vrouw. Mijn lang gekoesterde droom komt uit op een moment en op een plek, die ik me nooit maar dan ook nooit had kunnen voorstellen. Rond 03:00 loop ik met een uitermate voldaan gevoel de club uit, alweer verlangend naar het volgende Ramontiek feest. Ik sta al aangekondigd op de site, het feest heet heel toepasselijk Madness: the extreme sensation is part of the mind.

Auteur: Tess

Vorig artikelMiley Cyrus is panseksueel, Marlène Schiappa is sapioseksueel. “Kentering in geaardheden”, legt seksuologe Bollen uit
Volgend artikelThailand als mekka van geslachtsoperaties: “Meer expertise dan in de rest van de wereld”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in