Na de leuke party in Mystique laatste donderdag, trok ik er vanaf vrijdagavond op uit met mijn VW busje. Zonder veel overwegen paste ik mijn route kort voor vertrek aan en ik voorzag een stop in Hasselt tot in de late uurtjes want ik wilde de nacht van de discotheek in Anders Gewoon eigenlijk niet missen.

De organisatie kende ik al en vele fijne vrienden hadden gezegd daar te zijn. Dus redenen genoeg om te gaan. Het was al donker toen ik met mijn combi voorbij AG reed en een schare fijne vriendinnen me hartelijk begroetten vanuit de tenten die vooraan de zaak opgesteld waren. Het enthousiasme dat ze uitstraalden, bevestigde mijn goede beslissing om de rit langs de Limburgse hoofdstad te laten verlopen. Eens mijn vehikel in een ondergrondse parking gestald en aangekomen in het feestgewoel werd ik vriendelijk onthaald door Nathalie en Arend, de drijvende krachten achter AG. Ik merkte dat deze mensen -en vele andere aanwezigen- niet op de kwantiteit van de bezoekers uit waren maar het gemeend leuk vonden dat er bij elke entree iemand bij kwam die dezelfde ingesteldheid over de vrijheid van leven deelde. Die sfeer vertaalde zich in de uitbundige ambiance die haast een euforisch gevoel over de aanwezigen strooide. Ik heb er echt van genoten en tijdens het verderzetten van mijn nachtelijke rit richting Nederland overliep ik deze schitterende avond met een brede glimlach. En ja hoor, ik had de alcohol eerst uit mijn lichaam gedanst ! Feesten doet iedereen graag en dat kan beslist in AG maar ook de ernst en het engagement om mensen die anders gewoon” zijn op te vangen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here