Netflix heeft een vijfde seizoen besteld van de serie Grace And Frankie en daarin is een gastrol weggelegd voor RuPaul.

RuPaul de bekende Amerikaanse Drag Queen die een decennia lang haar eigen shows heeft op Netflix met de RuPaul’s Drag Race.

Zijn echte naam RuPaul Andre Charles is momenteel met zijn show ‘RuPaul’s Drag Race’ aan zijn efde seizoen bezig. De Drag Queen is tijdens zijn shows op zoek naar volgende drag superster. In 2016 won hij daarvoor als gastheer een Emmy award

Als zanger bracht hij al 11 studio albums uit. Als acteur was hij al te zien in films als: ‘The Brady Bunch Movie’, ‘But I’m a Cheerleader’, Hurricane Bianca’, en de Netflix serie Girlboss. Daarnaast bracht hij ook al twee boeken uit: ‘Lettin’ It All Hang Out (1995) en ‘Workin’ It! RuPaul’s Guide to Life, Liberty, and the Pursuit of Style’ (2010).

Jane Fonda maakte in een twitterconversatie met RuPaul bekend dat de bekende dragqueen een rolletje zal hebben in de nieuwe afleveringen. Op zijn vraag of er een vijfde seizoen kwam van Grace And Frankie, antwoordde de actrice: “Yep, in 2019. Wil je meedoen?”. Daarop antwoordde RuPaul: “Slaapt Dolly Parton op haar rug? Ja!”.

In de serie spelen Jane en Lily Tomlin twee vrouwen die alleen komen te staan als hun echtgenoten besluiten als stel verder te gaan. Grace And Frankie is sinds 2015 te zien op de streamingservice. De cast bestaat voor een groot deel uit Hollywoodveteranen: naast Jane (80) en Lily (79) spelen ook Martin Sheen en Sam Waterston (beiden 77) een vaste rol in de serie.

Bron: ANP, RTL en eigen verslaggeving

 

Vorig artikelHealth4LGBTI
Volgend artikelEerste transgender officier in het Filipijns leger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in