Ellen DeGeneres had recent Logan en Laila Ireland in haar show, een transgender koppel met een militaire loopbaan. Het koppel dat zijn leven al meermaals waagde voor alle Amerikanen én Trump wordt getroffen door het beleid dat de Amerikaanse president uitstippelde betreffende transgenders in het leger. Er dreigt binnenkort werkloosheid als Trumps’s beleid doorgaat.

Logan en Laila beide transgender, een koppel, gehuwd, dienen beide al enkele jaren in het leger. Laila dient al 12 jaar in het leger, Logan is Staff Sergant bij de luchtmacht en zat in 2015 in Afghanistan. Beide zijn volledig aanvaard door hun oversten, militaire collega’s en families. Maar door de houding van president Trump, die géén transgenders in het leger wil, vrezen Logan en Laila voor hun job en toekomst.

Het koppel wil graag een kind adopteren maar heeft die plannen nu tijdelijk opgeborgen omdat ze voor hun job vrezen waardoor ze in financiële moeilijkheden zullen komen. Logan en Laila vertelden aan Ellen dat het eigenlijk van president Trump afhangt of en wanneer ze een kind krijgen. Nadat Logan en Laila met Ellen spraken over hun families en het leger kwam de presentatrice met een verassing, ze kregen een cheque van 25.000 dollar voor meer zekerheid in hun leven én de mogelijkheid om toch door te gaan met het adopteren van een kind. Bekijk hier onder de ruim 8:24min durende video:

Video: Militair transgender koppel, weldra door Trump werkloos?, bij Ellen DeGeneres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here