Als vrouw ben ik in een drukke discotheek. Ik voel me onwennig en sta als een muurbloempje aan de kant. Drie meisjes spreken mij en Maya aan. Het nummer ‘Wannabe’ van de bekende vijfkoppige Britse meidengroep uit de jaren negentig vult de ruimte. “Wij zijn de Spice Girls!” gillen de drie dames. Ik word in de groep opgenomen als vrouw. Het is een geweldig moment!

Voor deze avond koop ik een prachtige zwart paarse jurk. Deze kruipt een beetje omhoog. “Is ‘ie te kort?” vraag ik winkelmedewerker James. “Doe je armen eens helemaal omhoog?” Ik luister braaf en mijn onderbroek ziet het licht. We moeten allebei lachen. James heeft de oplossing al klaar. “Ik pak even een zwarte panty.” Niet veel later komt mijn vriendin Maya een outfit scoren.

Al snel zijn we klaar en gaan we naar Jany – een goeie vriendin van Maya. Het grote opmaken, haar stijlen en omkleden kan beginnen. Het is tijd dat ik mezelf mooi maak. Ik pak lichtkleurige basisfoundation en strijk over mijn neusbeen, het midden van mijn voorhoofd, jukbeenderen en mijn kin. Op de rest van mijn gezicht en hals smeer ik een donkerder basis. Mijn wenkbrauwen maak ik wat langer en voller bruin. Een beetje zwarte mascara voor op mijn wimpers en ook mijn oogrand onder vergeet ik niet.

Met de stijltang strijkt Jany mijn haar kaarsrecht. Ik draag de zwart paarse jurk en een bh, de panty en AllStar look-a-like gympies en zie er niet verkeerd uit. De vrijgevige Jany komt met een handtasje, kettinkje en polsbandje op de proppen. Ze maakt mijn gezicht af met licht roze glitterende oogschaduw en gelijkkleurige lippenstift. Mooier dan nu was ik nog nooit!

In de discotheek voel ik me matig op mijn gemak. Maya danst de pannen van het dak. We ontmoeten de drie meisjes en Jason, een vriend van mij, en dat helpt flink. “Ik ben als vrouw in de Arena Classic discotheek”, app ik hem. “Wil je me zien?” Hij kan mij niet vinden. “Ik zag je staan maar ik herkende je niet”, zegt hij als we elkaar op de dansvloer een knuffel en een zoen geven.

Ik ga naar het vrouwentoilet om te plassen en later kijk ik er in de spiegel. Maya en ik staan buiten en een mooie jongen staart ons aan. Ik vraag hem of alles goed gaat. “Ja en met jullie ook?” Reageert hij.

We gaan pinnen en Maya en ik praten over de man. Dan blijkt dat hij ons volgt. Eerst twijfelen we. Moet hij toevallig ook hierheen? Maar nee, hij is hier voor ons. We houden stil en spreken hem aan. “Waarom volg je ons?” , vraag ik. “Willen jullie seks?” , reageert hij. Maya twijfelt maar ik ben zeker. Geen erotisch avontuur voor mij. Ik wil dat Maya met mij meegaat want dan hoef ik niet alleen naar huis. We gaan naar binnen en laten deze vent voor wat hij is. Meerdere mannen stappen tijdens de avond op me af.

Uiteindelijk verlaten Maya en ik samen de discotheek. In de metro maken we 100 en 1 foto’s. Thuis is het moeilijk om de make-up van mijn gezicht te krijgen. Ik ben doodmoe en om 7.00 uur ’s morgens wil ik maar één ding: zo gauw mogelijk naar bed. Zaterdag ben ik gebroken en op zondag nog steeds. Maar de voorpret, pret en het nagenieten kent geen grenzen en is alle inspanningen dubbel en dwars waard!

Auteur: Jenny

Vorig artikelMet boos zijn bereikt ook een transgender weinig
Volgend artikelBritse transgender atlete veroordeeld voor poging tot moord op official

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in