‘Ik ben niet langer loyaal aan Donald Trump’ zegt Jenner.

Caitlyn Jenner stemde voor Donald Trump tijdens de laatst President verkiezingen.
Caitlyn Jenner zegt nu dat de Amerikaanse president Donald Trump, de man waarop ze stemde in november slecht is voor de LGBTI-gemeenschap in de Verenigde Staten.
Jenner zei in de late night show van NBC met presentator Seth Meyers dat haar ogen open gingen toen de Trump administratie de federale richtlijnen introk om transgender studenten op school te beschermen.

Als ze Trump privé spreekt. ‘Dan vraag ik waarom hij de richtlijn introk, er zijn zoveel andere problemen, belangrijker dingen die je nu moet doen, niet de rechten van de LGBT-gemeenschap afpakken. Dat is belachelijk.’

‘Ik denk niet dat Donald Trump mij in het openbaar wil ontmoeten om tijdens potje golf de problemen te bespreken. ‘Allereerst denk ik niet dat hij van een 67-jarige transvrouw kritiek wenst te ontvangen. De man heeft een ego. ‘

‘Mijn loyaliteit is niet bij de Republikeinse Partij. Mijn loyaliteit is bij de transgender gemeenschap en ik zal voor deze gemeenschap vechten. ‘

Klik voor het volledige interview op link hieronder.

https://youtu.be/KTvURcwlOUY

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here