Voor de 47e keer overspoelt het International Film Festival Rotterdam de stad. Het IFFR vindt dit jaar plaats van woensdag 24 januari t/m zondag 4 februari. Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is de Maasstad twaalf dagen lang de spannende, mondiale filmhoofdstad.

Ook dit jaar zijn er weer speciale themaprogramma’s op het festival waarbij kunst, (nieuwe) media en film samenkomen. Daarnaast is festivalhart de Doelen dé ontmoetingsplek voor een hapje en drankje en zijn er live performances, debatten en Q&A’s met filmmakers en acteurs. Elke filmavond wordt afgesloten met een spetterend feest in de Rotterdamse Schouwburg.

Ook in deze editie zijn films met een LHBT-thema en/of LHBT-karakter in de programmering opgenomen

Those Long Haired Nights PHILIPPINES 2017, 72 MINUTEN
In dit resolute maar ook openhartige portret van prostitutie volgen we de transseksuele vrouwen Tuesday, Amanda en Barbie, sekswerkers en vriendinnen, in de rosse buurt van Manilla. De vrouwen gaan verschillend om met werk en identiteit, maar accepteren elkaar in de eerste plaats als vriendinnen. Kijk hier voor tickets en meer informatie.

Bekijk de trailer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here