Mariposa T-Girls Vintage Catwalk Event zondag 17 april 2016 a.s.
In Hotel “De Zoete Inval” in Haarlemmerliede

De modellen doen er alles aan om te schitteren. Een onpartijdige jury zal beoordelen wie van de dames het best heeft gepresenteerd. Er wordt gelet op style, houding, bewegingen en het uiterlijk.

De ‘Mariposa Catwalk Model 2016’ prijsuitreiking zal het hoogtepunt van de middag zijn.carouse_vintagecatwalk3 (3)

Om 14:00u zal het Event beginnen. Het is niet verplicht maar het zou leuk zijn als je voor deze gelegenheid Vintage kleding draagt. Voor de dames die niet in de gelegenheid zijn zich vooraf om kleden is er vanaf 12:00u een royale ruimte aanwezig. Hier vind je alle privacy die nodig is.

De mogelijkheid bestaat je door een ervaren visagiste op te laten maken. De kosten hiervoor zijn € 20,00. Reserveren is noodzakelijk. De entreekosten voor deze middag zijn € 20,00 per persoon. Je wordt ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels. De overige consumpties kun je zelf halen aan de bar. Voor lekkere hapjes tussendoor wordt gezorgd. Tevens kun je genieten van gezellige Vintage Music.
Na afloop van de Catwalk een dansje wagen? Het kan allemaal…carouse_vintagecatwalk3 (5)

Om 18:00u.moeten wij de zaal verlaten. Alle dames krijgen een vintage goodiebag met leuke verrassingen mee naar huis. Vind je het gezellig om na afloop met een aantal vriendinnen in het restaurant van het hotel te dineren? Vanaf € 27,50 serveren zij een 3-gangen diner met soep als voorgerecht. Het is verstandig hiervoor te reserveren.
Lijkt het je leuk om bij het T-girls Vintage Catwalk Event aanwezig te zijn?

ruilrek

Reserveren kan via www.mariposa.nu

Hotel “De Zoete Inval” in Haarlemmerliede
Haarlemmerstraatweg 183
2065 AE Haarlemmerliede

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here