De Amsterdamse Diva MayDay is zaterdagnacht (23 aug 15) jl. van haar fiets getrapt op het Rembrandtplein. Zij schrijft op haar facebook pagina, Iemand riep er moet een “Kankerhomo” langs en toen trapte een groepje jongens haar van haar fiets. MayDay heeft blauwe plekken opgelopen en een haar fiets is kapot.
De politie neemt contact met haar op en wilt dat zij aangifte doet van het gewelds misdrijf. Met behulp van camerabeelden kan de dader worden opgespoord.

Tot op heden is niet duidelijk of de daders zijn aangehouden.

Mei 2015 is de bekende Drag Queen in de Regulierdwarsstraat bedreigd met een vuurwapen tijdens een stap avond met twee vrienden. Twee mannen kwamen op hen aflopen en één vroeg een vuurtjes. Toen ze zei dat ze geen vuurtje had omdat ze niet rookt, begon de man dreigementen uit te slaan. Hij deed hij zijn jas open en liet een pistool zien.

De politie heeft de daders zonder tegenstand aangehouden op het Koningsplein. De dader moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden, De dader is inmiddels weet op vrije voeten.

Haar reactie na dit incident: Dit is het hefstigste wat ik ooit heb meegemaakt. De agressie was vooral op mij gericht. Er zijn de laatste tijd steeds meer negatieve ontwikkeling op homo’s en drag queens.

Heeft u een reactie op bovenstaand artikel stuur deze dan naar lday@l-day.com

Vorig artikelChelsea Manning beschuldigd van absurde feiten
Volgend artikelOlive of Oliver

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here