Op de dag dat ik haar ontmoette intrigeerde ze mij mateloos. Zij etaleerde een hoekige, korte manier van praten en enigszins stoere manier van bewegen; dit wekte een bewonderende interesse in mij op. Zoals zo vaak hield ik een professionele afstand om mezelf te beschermen tegen de groupies en hun avances. Maandelijks achtervolgde mij dezelfde door testosteron gedreven mannen die hoopten de extravagante stoot eens tussen de lakens te krijgen. Blij als ik ben met mijn verworven identiteit en niet veranderende seksualiteit gaf ik Olive die avond spaarzame momenten om met mij te praten.
De tweede ontmoeting met Olive vond plaats op een groot internationaal feest. Ik presenteerde de show in een nieuwe waanzinnige spraakmakende outfit. De mooiste was ik zeker niet maar met mijn interesse voor mensen kwam ik een heel eind.
Door toeval kwam ik terecht in de Drag Queen wereld die zorgde voor broodnodige inkomsten na mijn coming out. Succes overkwam mij zonder dat er een doordacht plan achter zat. Vanuit het niets ontstond een omvangrijk netwerk.

De volgende maand stond ze ineens achter me en moest ik raden wie zij was, een spel dat ik haat . Maar nooit zal ik gasten op een feest mijn ongenoegen tonen. Daar stond zij, een zelfverzekerde mooie, niet al te lange vrouw met prachtig goudbruin haar en diepe, bruine ogen. Hartelijk verwelkomde ik haar, haar aanstaande echtgenoot aan haar zijde. Deze vertelde in onverstaanbaar West Vlaams een eerdere belevenis. Duidelijk liet hij blijken voor haar te kiezen met een aanstaand huwelijk met als kernwaarden vrijheid en eerlijkheid. Mijn interesse ging uit naar Olive’s mooie rondingen, haar zachte huid en haar stoere maniertjes. Al snel eisten andere gasten mijn aandacht op. Tegen het einde van de avond deelde zij haar travestiewens met mij. Nu begreep ik haar beter en bewonderde ik haar verschijning in een strak gegoten jurk. Een groot gedeelte van haar leven werkte ze als bankwerker. Ze was kortgeleden geveld door ernstige lichamelijke klachten door jarenlang afzien in de metaal.

Ik blijf het bijzonder vinden hoe ik als aseksuele, getransformeerde vrouw opgewonden word van een typische hetero vrouw die interesse toont in een Drag Queen met te veel make-up, kleding en haar. Ik maakte haar duidelijk dat mijn verschijning slechts een illusie is die ver van de dagelijkse werkelijkheid staat. Begripvol keek ze me waterig aan en vertelde ze haar droom. Om haar verhaal kracht bij te zetten opende ze haar sjako’s met daarin een omvangrijke fallus die ze graag in haar niemandsdalletje droeg en waarmee zij haar mannelijkheid versterkte. Het zweet brak me uit en ik raakte verder in extase. Ze deelde haar adresgegevens en telefoonnummer met me. Ik beloofde haar te bellen en vertikte het mijn gegevens aan haar te geven, wetende dat zij de komende tijd alles uit de kast zou halen om mij te versieren. Zeker zou ik haar toenaderingen beantwoorden en met de gegeven toestemming van haar aanstaande echtgenoot hoefde ik mij niet druk te maken over mijn evt. schuldgevoelens over hun relatie. Beslist ga ik haar een hand toereiken om haar travestiewens versierwens uit te laten komen. Avond na avond beheerste zij mijn gedachten en het lukte me niet haar te verdrijven uit mijn mijmeringen. Regelmatig werd ik opgewonden van haar en mijn snode plannen.

Tegen mijn dijbeen voelde ik een zwelling die niet mis te verstaan was. Daar was ze weer. Ze pakte mij stoer bij mijn billen, drukte zich tegen mij aan en kuste mij hartstochtelijk. Slechts één moment vonden onze tongen elkaar. Ik keek verschrikt om me heen wetende jaloerse blikken te krijgen van bewonderaars. Ik fluisterde in haar oren mee te gaan naar de artiestenkleedkamer. Een jaar geleden had ik uit Azië een fallusbroek gekocht van siliconen. De bedoeling was deze zelf te gebruiken tijdens een van mijn spaarzame seksuele uitspattingen. Echter het was er niet van gekomen en ik gaf haar deze cadeau. Blij zoals alle travesties zijn als hun outfit verder vervolmaakt wordt trok ze de siliconenbroek onmiddellijk aan. Door haar arbeidsongeschiktheid was ze niet in de gelegenheid te werken aan haar eerste travestie outfit. Ze toonde dankbaar haar vreugde aan mij. Ik nodigde haar uit volgende week samen te winkelen op de markt in Amsterdam. En daar nieuwe outfits aan te schaffen.

Vanuit Vlaanderen arriveerde zij met een chopper en parkeerde de motor bij mij in de tuin. Haar helm parkeerde ze op mijn aanrechtblad, ze pakte mijn hand en stopte deze tussen haar dijen. Ik voelde de siliconenslip en keek haar lachend aan. Uitvoerig vertelde ze de mogelijkheden die de fallus slip had en ze liet duidelijk blijken deze bij mij uit te willen proberen.

Het was gezellig en druk op weg naar de stad tussen knooppunt Princeville en Keizersveer. Er stond een megafile en we hadden alle tijd elkaar eindelijk beter te leren kennen. Uitgebreid vertelde ze over haar travestiedroom en haar eerste vrije relatie met haar man. Haar man heeft niets met een vrouw in travestie, echter hij stimuleerde haar haar travestie te ontwikkelen en ook haar seksuele dromen uit te laten komen.
We arriveerden in Amsterdam en ze keek me diep in de ogen en vroeg of ik haar vandaag Oliver wilde noemen. Natuurlijk wilde ik graag winkelen met een man in spe en ik noemde haar vanaf dat moment Oliver. Het viel mij op hoe vrolijk hij liep tussen de kramen op de Albert Cuyp markt en geen enkele gene had als ik hem aansprak met Oliver en het winkelend publiek het hoorde. Bij iedere aankoop adviseerde hij mij met haar vrouwelijke touch en we hadden de middag van ons leven. Aan het einde van de middag begonnen de marktkooplui hun waar in te pakken en wij zochten een plekje om wat te eten. In een zijstraat van de markt liepen wij langs een etalage met maatkostuums. Oliver wees gelijk op een affiche met compleet kostuum voor slechts €100. Ik spoorde hem aan naar binnen te gaan. Ik trok Oliver naar binnen waar de eigenaar bezig was te sluiten. Verwonderend keek hij ons aan en ik vroeg of hij een kostuum met de maten voor Oliver had. Bevestigend knikkend nodigde hij ons uit in zijn winkel. Ik vertelde de eigenaar over onze eerste ontmoeting. Hij luisterde gefascineerd en nam uitgebreid de tijd om een broek, blouse, colbert en strik voor Oliver aan te meten. Na ieder pas moment straalde en trilde hij van ultiem geluk en fluisterde in mijn oren geen geld te hebben voor deze waanzin. Vastberaden werd het ene na het andere kostuum gepast en na een uurtje stond mijn stoere man volledig gegoten in kostuum voor mij. Ik bespeurde een traan bij Oliver van gepassioneerd geluk en ik liet de rekening opmaken.

Ik draaide de sleutel in het slot en nodigde Oliver uit binnen te komen. Wij passeerden de deurmat. Hij pakte mijn hand en trok mij mee naar boven. Aangekomen in mijn slaapkamer ………………………. hij maakte onze droom compleet.

Heeft u een verhaal of een reactie voor de schrijver stuur deze dan naar lday@l-day.com
Onze redactie kijkt kritisch naar de inhoud van het verhaal en wij corresponderen ons commentaar en eventuele wijzigingen met de schrijver.

Vorig artikelMayDay wederom slachtoffer van geweld
Volgend artikelOnderzoek gestart naar veiligheid transgenders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in