Travestie.org / transgender.nu is een onafhankelijk nieuwsplatform voor transgenders en haar bewonderaars.

Zolang transgenders met hun diversiteit en identiteit niet volledig zijn geïntegreerd in onze maatschappij blijft ons platform levensvatbaar. Ook het zaaien van tolerantie in de wereld blijft nodig om de wereld in positieve zin te veranderen. Samenwerken met en verbinden van alle belanggroeperingen binnen de transgender wereld is het beoogde doel van ons platform.

Beste lezer, je hebt de afgelopen jaren kunnen genieten van allerlei activiteit op onze site. Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 18 teamleden uit binnen en buitenland die allemaal een positieve bijdrage leveren.

We zijn op zoek naar jou;

– Heb jij interesse in een specifiek onderwerp zoals:  Medisch, mode, politiek, historie, film en documentaire, boeken en muziek.
– Ben jij cartoonist, tekenaar, fotograaf, columnist, transgender kunstenaar of heb je aspiraties?
– Volg jij een bekende transgender in de wereld en wil jij een paar keer per jaar een artikel schrijven over jouw idool. Dan nodigen we je graag uit te reageren.
– Wil jij slechts eenmalig een nieuwsitem leveren dan nodigen wij je graag uit je artikel naar ons toe te sturen.
– Ben je app-bouwer of Word-Press specialist ?
– Ben jij vertaler in één van de moderne talen?
– Volg jij de transgender You Tube films, lees jij transgender boeken of kijk je graag naar transgender films en documentaires. Wij zoeken projectleiders die zelfstandig een rubriek beheren.
– Ben jij arts of zorgverlener voor transgenders? Wij willen graag medisch nieuws en meer.

Samen verbinden wij de transgender wereld en werken we iedere dag aan een mooiere, tolerantere wereld. Kun jij een bijdrage, groot of klein leveren meld je dan nu aan.

Onderschrijf jij onze doelstelling en wil jij net als wij meer nieuws en activiteit op onze site stuur dan je e-mail naar info@travestie.org

Vorig artikelT-girl Fiona de Wilde verandert disco in heavy metal
Volgend artikelEmma ziet haar papa in transitie gaan in ‘A Perfectly Normal Family’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here