Het Travestie.org kerstfeest is een jaarlijkse traditie waar transgender mensen hun coming out beleven en samen met cis genders een fantastische avond beleven in een ongelooflijk tolerante atmosfeer.
Ook dit jaar werden wij gastvrij ontvangen in club Mystique te Rucphen. Om 14.00 gingen de deuren open en er stonden zowaar al gasten te wachten om te gaan feesten en genieten in de overdadig versierde club.

De parkeerplaats vulde snel met auto’s uit verschillende Europese landen.
Gestaag nam de drukte en de gezelligheid toe.
Mensen arriveerde in fantastische outfits en onze gastheer Johnn kreeg het druk aan de deur met het verwelkomen van onze gasten. Mensen hebben uren voor de spiegel gestaan om er extra mooi uit te zien.

In het restaurant ging het kerst buffet open er was eten in overvloed en het ene smaakte nog beter dan het andere.

Ongeveer 20.15 opende  Johnn de avond,  waarna hij Laura onze gastvrouw en presentatrice op de dansvloer riep.
Samen haalden zij enkele herinnering uit het verleden van Travestie.org op waaronder het huwelijksaanzoek van Johnn aan Marcella tijdens een travestie.org party in 2001. Johnn en Marcella zijn inmiddels ook daadwerkelijk getrouwd.

Sinds een jaar is www.transgender.nu beter bekend als www.travestie.org een hyper modern internationaal nieuwsplatform. De website bestaat sinds 1998 en groeit gestaag.
Het team bestaan uit 18 teamleden uit drie verschillende landen.
De website trekt dagelijks honderden bezoekers en elke maand worden meer dan 47.000 pagina’s gelezen. Ons team heeft een indrukwekkend transgender netwerk opgebouwd. Samenwerken met elkaar en zaaien van tolerantie voor transgender mensen is ons doel.

Internationale Drag Queens en –King artiesten waren te zien on stage. Met optredens van Daisy D-zire (Nederland), Janice La Jerve (Nederland) , Aster Delioncouer (België) en niet te vergeten de hoofdact van deze avond Drag King Bartje (België).

De geschiedenis herhaalt zich

Een drietal willekeurige dames werden op de dansvloer gevraagd, waarna middels applaus van het publiek een winnares werd gekozen die een gratis entree biljet ontving voor een volgend bezoek aan een travestie feest in de luxe nachtclub.
Deze uitreiking werd gedaan door Jenny, onze schrijfster uit Barcelona. Jenny was speciaal uit Barcelona gekomen om de Travestie.org kerstparty mee te maken……en ja, als ze er dan toch is……….. Nog meer leden van het team waren deze avond aanwezig, Carolien fotograaf, exposeert op de travestie.org galerie en onze ervaringsverhalen schrijver Tess.

Hierna riep onze coördinator en gastvrouw Laura een schitterende dame naar voren, Vanessa een mooie transgender Française. Vanessa heeft geruime tijd verkering met (Cis gender) Gianni die elkaar ontmoette op een van de travestiefeesten (Tranny Night) in Mystique. Gianni had vooraf een heel speciaal verzoek aan het Travestie.org team gedaan.
Tot verassing van één ieder (en Vanessa mogelijk nog het meest) ging hij op zijn knieën en vroeg ten overstaan van het publiek Vanessa ten huwelijk. Nadat zij van de schrik bekomen was en ‘ja’ had gezegd schoof Gianni een schitterende ring aan haar vinger. Naar later bekend is geworden ligt het in het voornemen om komende zomer in het huwelijk te treden in een Italiaans dorpje bij Milaan.
Vanessa kreeg van Jenny namens het Travestie.org een boeketje bloemen aangeboden.
Bij dit alles pinkte enkele bezoekers een traantje weg.
Het team van Travestie.org wenst het paar veel geluk en liefde toe.

Hierna was het tijd voor het tweede showblok met geweldige artiesten. Zonder de overige artiesten ook maar iets tekort te doen (zij waren echt geweldig) was Bartje met recht de hoofdact. Gelet op de lengte (niet negatief bedoeld) klopt de artiesten naam ‘Bartje’ volledig, maar gelet op de performance kun je met een gerust hart spreken over ‘Bart’
Tot in de late uurtjes zorgde Top DJ Peter voor een volle dansvloer.

Onze gasten gingen tevreden en voldaan naar huis.

Ben erbij volgend jaar, op 28 december 2017 is het volgende Travestie.org Kerstfeest.

Auteur: John

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here